Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

GYERMEKEK HÁZA - Német-kézműves tábor

Német-kézműves tábor - 2015. június 16-19. (naponta 9.00-16.00 óráig 6-10 éveseknek)
Szánkat és kezünket jártatni jókor és jó helyen? Akarjátok? Akkor gyertek egy német kézműves táborba!
Vezetik: P.Harnisch Ildikó német tanár és Tóth Judit pedagógus , aki a kézművesség rejtelmeit már jól ismeri.
Részvételi díj: 15.200,-Ft


GYERMEKEK HÁZA - 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.
telefon és fax: 96 / 518-032; e-mail: info@gyhgyor.hu
honlap: www.gyhgyor.huÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FONTOS INFORMÁCIÓK

Az egész napos táborok díja az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza.
Kedvezmények – testvérek estén: egy gyermek a teljes összeget fizeti, a testvérek 1.000 Ft/fő kedvezményt kapnak; ha ugyanaz a gyermek több táborba is jön: az első táborban a teljes összeget fizeti, a többiben 1.000 Ft kedvezményt kap táboronként.

A kedvezmények nem vonhatók össze! Az egész napos táborba érkező gyermekeknek Gyermekek Háza emblémás noteszt adunk ajándékba. A táborokra a részvételi díj felének, vagy teljes összegének befizetésével lehet jelentkezni. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A teljes összeg befizetésének határideje: 2015. június 5. Részvételi díjat visszafizetni 1-1 napra, illetve egész hétre csak betegség esetén, orvosi igazolás ellenében tudunk, amennyiben a szülő az adott napon, reggel 9 óráig jelzi intézményünk információjában a hiányzást.

Minimum létszám: tanfolyamokon 10 fő, táborokban 15 fő. Maximum létszám: tanfolyamokon 15 fő, táborokban 25 fő. A táborozó gyermekek számára 7.30-9.00 óráig és 16.00-17.00 óráig gyermekfelügyeletet biztosítunk. A táborozáson résztvevő kiskorú gyermek egészségügyi alkalmasságát a gyermek törvényes képviselőjének (a szülői felügyeleti jogot gyakorló személynek) kell igazolni a táborozás megkezdése előtt négy napon belül kiállított nyilatkozattal. Az ehhez szükséges nyomtatványt intézményünk információjában vehetik át.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

19 évesen öt saját lovat nevel a péri tinédzser - fotók

"Van olyan lovam, amelyet 150 ezer forintért vettem, de most már egy millió forintért el tudnám adni. Nem akarom azonban egyiket sem eladni" - mondta Kotrics Szabolcs. Tovább olvasom