Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Gyere Gyuri Győrbe…

Ha már jártál Győrben turistaként, vagy vendégként megcsodálhattad a város nevezetességeit, épületeit. Valószínű, hogy kellemes élményekkel gazdagodtál.
Nem csak történelme szép városunknak, hanem egy igazi fiatalos, nyüzsgő egyetemi várost ismerhetsz meg, ha ide költözöl, és itt tanulsz.


Mit kedvelnek a fiatalok Győrben leginkább? Mivel sokszínű a város és mi is különbözőek vagyunk, mindenki természetesen mást.

A sportkedvelők aktívan kivehetik részüket versenyekben vagy a szurkolásban - legyen szó fociról, kézilabdáról, jégkorongról, kosárlabdáról, vízi-, és küzdősportokról.

Győr fesztivál város, itt mindig történik valami. Évszakonként különböző fesztiválokat rendeznek, ahol kicsik és nagyok is találhatnak kedvükre való programokat. Legismertebbek például: Ütős Fesztivál, Győrköcfesztivál, Reneszánsz és Barokk Hét, adventi vásár, Győri Táncművészeti Biennále, Négy Évszak Fesztivál, Magyar Hagyományok Fesztiválja, Zenés esték a Rába parton, és a Győri Könyvszalon.


Győr a kultúra fellegvára. Saját színházára, filharmonikus zenekarára, balett társulatára méltán lehet büszke.

Ha kedveled a művészeteket, itt sok érdekes élményben lehet részed, ha gyakorlod is valamelyiket, itt igazán a legjobbaktól tanulhatsz.


A Nyugat-Magyarországi Egyetemen sokféle szak közül választhatsz. A műszaki érdeklődésű hallgatók számtalan lehetőséget kapnak egyéni fejlesztésekre, kutatómunkákra. Pályázatok sora támogatja a tehetséges, szakterületén kitűnni akaró fiatalokat. Itt érték a tudás, a legjobbak ösztöndíjat kaphatnak. A végzett hallgatók a fejlett iparnak köszönhetően nagy valószínűséggel találnak képzettségüknek megfelelő munkát a városban.


Az ország távolabbi településeiről érkezőket, jól felszerelt kollégiumok várják. Pezsgő diákélet jellemzi a hétköznapokat és a hétvégéket egyaránt. Sokféle szórakozási lehetőség van, klubok, diszkók, pubok, diákrendezvények.

A város jól megközelíthető, a vasútállomás és a buszpályaudvar egymás mellett, a belváros közelében van. A helyi tömegközlekedés is jól szervezett. Mindegyik városrész könnyen elérhető.

Az itt élő emberek kedvesek, barátságosak, elfogadják a városba érkező fiatalokat, örömmel tölti el őket, hogy városukat az itt tanuló, majd később munkába álló emberek folyamatosan gyarapítják, gazdagítják.

GYERE TE IS GYŐRBE, bátran ajánlom neked, itt megtalálod a számításodat!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tervezd Te is a jövőd Győrben!

Az utóbbi években Győr óriási fejlődésen ment keresztül, ami a város oktatási intézményein is… Tovább olvasom