Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Gyalogoljon az autistaotthonért!

Győr - Jótékonysági gyaloglással kíván segíteni a mindszentpusztai autistaotthonon a győri Arrabona Lions Club, amely új elnökkel vág neki az ősznek. A pannonhalmi akció mellett újraindulnak az Arrabona Lions Esték is.
Nyolc kilométeres, kétórás pannonhalmi sétára várja az Arrabona Lions Club a segíteni akarókat, akik a jótékonysági gyaloglás részvételi díjával – ez felnőtteknek 1500, gyerekeknek 800 forint – a fenntartási nehézségekkel küzdő mindszentpusztai autistaotthonon segíthetnek.

– A hatodik éve, festői környezetben megrendezett gyalogtúrán tavaly már kétszázötvenen vettek részt, idén szeptember 27-én, szombaton tíz órakor indul a pannonhalmi Hefter Üveggaléria elől. Kilenc órától már folyik a regisztráció a helyszínen, a résztvevőket félúton frissítő, a táv végén pedig egy tál gulyás várja – mondta el Radek József, a hétéves klub új, soros elnöke. A nyáron megválasztott elnök terveikről is beszélt, köztük arról, hogy szeretne szorosabb kapcsolatot kiépíteni, közös akciókat szervezni a többi helyi jótékonysági szervezettel – mint az Első Győri Lions Club vagy a Rotary Club –, s erősíteni a kapcsolatot külföldi partnerszervezeteikkel.

A festői környezetben megrendezett gyalogtúrán tavaly már kétszázötvenen vettek részt.
A festői környezetben megrendezett gyalogtúrán tavaly már kétszázötvenen vettek részt.


Hamarosan folytatódnak az Arrabona Lions Esték is, október 22-én Berecz András mesemondó lesz a klub vendége. A bevételt – a „lionok" nemzetközi célkitűzéseinek megfelelően – a vakok és gyengénlátók támogatására fordítják, de a klub részt vesz a tehetséges, ám hátrányos helyzetű diákok tanulását segítő Arany János-programban is.

Aki segíteni szeretne az autistaotthon lakóin, SMS-ben, telefonon vagy e-mailben jelentkezhet a szombati gyaloglásra: 30/956-4009; 20/938-1840; 96/528-050, szibolyadr@gmail.com.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi-új patika 70 millióból

Győr - A Széchenyi tér rekonstrukciójának részeként 70 millió forintból átalakítják az ország… Tovább olvasom