Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Gyakornoki program a SZE-n: Határtérségek innovatív fejlesztése

A győri székhelyű Arrabona Európai Területi Együttműködési Csoportosulás kiemelt feladatának tekinti a regionális és helyi tudásbázis bevonását a közös fejlesztésekbe.

A győri székhelyű Arrabona Európai Területi Együttműködési Csoportosulás tevékenységének célja, hogy a gazdasági és társadalmi kohézió megerősítése céljából előmozdítsa a határokon átnyúló együttműködést, közreműködjön a Duna-völgy, mint ökológiai rendszer egyensúlyának megőrzésében és fenntartásában. Ennek érdekében kiemelt feladatának tekinti a regionális és helyi tudásbázis bevonását a közös fejlesztésekbe, a stratégiák kidolgozásába, a projektek előkészítésébe.

Mindezt a győri Széchenyi István Egyetemen indított gyakornoki program is szolgálja. A programban való részvételre a Széchenyi István Egyetem hallgatói pályázhattak, s a két legjobb hallgató akár gyakorlatban is megvalósítható kiváló ötletei inspiráló erőt jelentenek a fejlesztésekhez és az együttműködés elmélyítéséhez.

Danka Viktória építészmérnök-jelölt témájával - határontú(l)ra kerékpáros programsorozat – 50 ezer Ft-os díjat nyert.

Bartók Gyöngyi építőmérnöki szakos hallgató „Kerékpárút információs hálózatának fejlesztése Győr és kistérsége között" pályamunkáját 30 ezer Ft-tal jutalmazta a cég. A díjat Sárkány Péter, a cég igazgatója adta át a Széchenyi István Egyetem két hallgatójának.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 éves az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny Győrött

A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara és Szakkollégiuma 10 évre visszanyúló… Tovább olvasom