Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Glázer Tímea hívta, Kara Ákos nem tud ott lenni

Kara Ákos programja már korábban összeállt.

Tisztelt Kara Ákos országgyűlési képviselő jelölt Úr!
Kedves Ákos!


˝Az országgyűlési képviselő választások előtt, a választók számára fontos kérdésekben jelölti nyilvános beszélgetésre hívom, hívlak meg, 2014. április 2-án délután 17 órára, a Marcal étteremben.

Beszélgetésünk célja az elmúlt négy év eredményeit, kudarcait és a választók által választható következő négy év lehetőségeit, feladatait átbeszélni, kötetlenebb formában.

Tiszteljük meg választóinkat azzal a lehetőséggel, hogy a számukra fontos kérdések képviseletére alkalmas személyeket, irányzatokat megismerhessék.˝

Glázer TímeaGy.M.-S. Megyei 2. vk országgyűlési
képviselőjelölt


Kara Ákos válasza

"Glázer Tímea országgyűlési képviselőjelölt részére, MSZP-Együtt-Demokratikus Koalíció-PM-Liberálisok Pártja

Tisztelt Képviselőjelölt Asszony! Kedves Tímea!

A mai megbeszélésre szóló meghívása tegnap délután érkezett meg, így a mai találkozón nem tudok ott lenni.

Magam is nagyon fontosnak tartom a választókkal, közösségekkel, települési önkormányzatokkal, egyházakkal, meghatározó térségi szereplőkkel való személyes kapcsolattartást. Mindezek miatt nem csak most a kampány időszakában, hanem korábban is számos alkalommal vettem részt különböző térségi rendezvényeken, egyeztetéseken.

Az elmúlt 11 évben több mint 2600 különböző térségi rendezvényen, eseményen, egyeztetésen vettem részt. A választásig hátra lévő 3 napon is közösségi meghívásoknak teszek eleget, illetve személyesen találkozom az itt élő emberekkel.

Ennek a hétnek az időbeli ütemezését – a meghívásoknak és az előttünk álló feladatoknak, munkáknak megfelelően – már régen összeállítottuk.

Így a szintén tegnap délután érkezett második levelükben feltett kérdésre azt tudom válaszolni, hogy a választásokig hátralévő három napban már sajnos nem tudok az Ön által kezdeményezett megbeszélésen részt venni.

Véleményem szerint az elmúlt hetekben minden jelöltnek számos lehetősége volt arra, hogy a térségünk legfontosabb kérdéseiben a választók számára elmondja a véleményét, terveit. Az elmúlt esztendők eseményei pedig alkalmasak arra is, hogy a választók össze tudják hasonlítani a Gyurcsány-Bajnai és az Orbán-kormány tevékenységét.

Április 6-án, tehát mindösszesen már csak négy nap múlva a magyar választópolgárok eldöntik, eldönthetik, hogy melyik utat választják.
Győr, 2014. április 2.

Tisztelettel üdvözli Önt és kampánystábját: Kara Ákos"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnt a 14 éves Tünde Eszter Győrből

A lány 161 centiméter magas, átlagos testalkatú, világos barna hajú, kék szemű. Hétfőn tűnt el. Tovább olvasom