Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Geszti Péterről mindent megtudhat a XX. Győri Vásáron

Tóth Vera, Südi Iringó, Geszti Péter, Tabáni István. Az előbbi négy név csak a kezdete a XX. Győri Vásár fellépőinek sorából. Nézze meg, milyen programokkal készülnek a szervezők!


A sokoldalú Geszti Péter lesz a Győri Vásár vendége június 11-én, pénteken. A VIP-teremben a zenéről, a filmről, a reklámról, a Vágtáról, a rap-ről és önmagáról is szót ejt az egykori riporter, aki nagy kanyarok után mindig valami újat, érdekeset alkot. Ezt követően Bécsi szalonzene csendül fel a sok vihart megért győri sportcsarnokban az Európa Koncert előadásában.

A XX. Győri Vásár részletes programja >>
Szombatra a szabadtéri színpadra megrendeltük a napsütést. Táncolhat hát déltől a FOUR RIVERS country sortáncot, meg vérpezsdítő latin tangót. S ha kell, besegít a győrieknek az elbűvölően kedves Südi Iringó, aki a Wolf egészségkamionnál kéri majd a vállalkozó kedvűeket egy kis mozgásra.

Südi Iringó a Desperado együttes énekesnőjével
Südi Iringó a Desperado együttes énekesnőjével

Ugyancsak szombaton, délután négytől nem csupán Máté Péter hangját idézi Győrött Tabáni István, a "fényesen ragyogó kiscsillag", de elfelejteti velünk a "nejlonsztárokat" is. Tabánit komolyan kell venni. A Távol-keleti Művészetek Múzeumában volt teremőr a fővárosban, az Andrássy úton. S most jó úton halad az értéket teremtő és kulturáltan szórakoztató "magyar deszkákon".

Tabáni Istvánnak nemrégiben jelent meg az első albuma

Hosszú lesz a szombat, mert őt egy másik komoly egyéniség, Tóth Vera, a Megasztár győztese váltja a Győri Vásár színpadán Magánéletét nem teregeti ki. Jól teszi. Készülő negyedik lemezéről is énekel majd a Győri Vásáron 12-én, szombaton háromnegyed öttől. Ha Demjén Rózsi és Nagy Tibor is ír Verának zenét és Ákos billentyűse is bábáskodik mellette Tóth Verának garantált a siker. Persze ő is megdolgozik érte alaposan. Ha csukott szemmel hallgatjuk, szinte gospel-hangzást hoz Győrbe.

Tóth Verát a Megasztárból ismerhette meg az ország
Tóth Verát a Megasztárból ismerhette meg az ország

A szombat, mint az elmúlt 20 esztendő során szinte mindig a Somogyi Feri vezette Lloyd Egylet mutatja meg az ifjú korosztályoknak, mint hallgattak a mai 50-esek,60-asok a szocializmusban. Vigyázat! Jobb zenék, mint azt Önök gondolnák!!!

Aki nem hiszi, járjon utána a jubileumi XX. Győri Vásáron jövő hét végén. Minden koncert és a vásári belépés is ingyenes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabad a vásár!

A XX. Győri Vásárra a belépés 2010-ben is ingyenes. Az előző évhez hasonlóan, új helyszínen: a… Tovább olvasom