Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Gesztenyével etették az éhes mókusokat

Gyirmót - Nemrégiben rendezték meg a Jeles Napok a Környezet Védelmében című programsorozat hagyományos őszi akadályversenyét. A játékos vetélkedőn 540 diák vett részt.
Kegyes volt az időjárás a gyirmóti akadályverseny szervezőihez, résztvevőihez, így a játékos megmérettetést a horgászfaluban tudták lebonyolítani. Négy helyszínen vetélkedtek a gyerekek: az első állomáson – többek között – a megújuló energiaforrásokról bizonyították tudásukat, a másodikon a védett fajok felismerése, valamint a velük kapcsolatos versek, dalok, szólások gyűjtése volt a feladat. A harmadik állomáson rímben és körülírással kellett fajneveket és állatokkal kapcsolatos szólásmondásokat kitalálniuk, utolsó feladatként pedig egy „éhes mókus" szájába kellett gesztenyével beletalálniuk.

Az őszi akadályversenyen a természet volt a középpontban. A játékos vetélkedőn 540 diák vett részt.
Az őszi akadályversenyen a természet volt a középpontban. A játékos vetélkedőn 540 diák vett részt.

Az őszi akadályversenyt a felsősöknél a győri Kovács Margit ÁMK 7. a, valamint a Marcalvárosi Közoktatási Központ 5. a osztályosai nyerték. Az alsósoknál a Szent-Györgyi Általános Iskola és Középiskola másodikosai, valamint a Szabadhegyi Közoktatási Központ 4. a osztályának diákjai lettek az elsők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domingo nagyon jó kollégám

Győr - A Győri Filharmonikus Zenekart vezényli holnap Karl Sollak, a világhírű karmester, aki… Tovább olvasom