Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Gergő nagy álma teljesülhet

Gergő kezét mindig fogja valaki...” – ez a szlogenje annak a jótékonysági rendezvénynek, amelyet a győri állatkert melletti területen tartanak vasárnap.
Gergő kezét mindig fogja valaki..." – ez a szlogenje annak a jótékonysági rendezvénynek, amelyet vasárnap délután 1 órától este 10 óráig tartanak a győri állatkert melletti területen. A programot több cég és vállalkozó mellett a Kisalföld és a Régió Rádió is támogatja.

A 13 éves győri Kovács Gergő és szülei márciusban szembesültek a ténnyel: a kisfiú súlyos leukémiában szenved. (A család összetartásáról lapunk június 24-i számában írtunk.) A kezeléseknek, no és Gergő akaraterejének köszönhetően a kiskamasz állapota fokozatosan javult, már szabadságra is hazaengedték a SOTE Tűzoltó utcai klinikájáról. A családtagok mellett az iskolatársak, a barátok és a szomszédok is folyamatosan aggódtak a fiúért, akinek álma, hogy hőlégballonozhasson, s föntről köszönjön a felhőknek. Barát Imréné, az egyik szomszéd csupán a házban hallott Gergő vágyáról, s mivel arról is tudott, hogy a szülőket anyagilag is kimerítette a betegség, úgy gondolta, jótékonysági napot szervez Gergő és családja javára.

A győri állatkert igazgatójától az egyik hazai sörgyárig számos cég és vállalkozó csatlakozott a nemes ügyhöz. Együttesek, szólisták és fúvószenekarok lépnek fel a vasárnap délután 1 órakor kezdődő programban a győri állatkert melletti zöldterületen. Lesz lángosevő, lufifújó, sportlövő és gyermekrajzverseny, és Győrbe várják Bangó Margit Kossuth-díjas nótaénekest és zenekarát.

Az igazi nagy álmoknak – így Gergőének is – teljesülnie kell. A fiú egy támogató jóvoltából – már ha a széljárás is engedi – hőlégballonozhat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teljes a bérlői lista az Árkádban

Hétfőtől nyilvános, mely márkák béreltek tíz évre üzletet a győri Árkád áruházban. Három nemzetközi nagy cég most nyit először boltot vidéken. Napi 30–35 ezer látogatóval számolnak a november elejéig megnyíló üzletközpontban. Jellemzően a ruházati cégek foglalják el a legnagyobb területeket az Árkád 30 ezer négyzetméteréből, de fontos és nagy részt bérelnek az élelmiszer és az elektronika nagyjai is. Például az Interspar vagy a Saturn. Tovább olvasom