Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Gergely Zoltán: ˝Színvonalas, de késői programok Győrben˝

Gergely Zoltán bár elismeri, hogy színvonalas programokat állítottak össze a győri nyárbúcsúztató és a bornapok szervezői, ám úgy véli: nem tájékoztatták az ott élőket a várható kellemetlenségekről, s túl későig tartottak az esti koncertek.

Gergely Zoltán, az MSZP győri képviselője és képviselőjelöltje vasárnap délelőtti, Dunakapu téri sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ˝el kell ismernünk, színvonalas programokat állítottak össze a nyárbúcsúztató szervezői˝. Támogatja is ezeket a programokat, még ha némi kellemetlenséggel járnak is az itt élők számára. ˝A rendezvényeket egy bizonyos pontig illik nekik is tolerálni. Ki kell használni Győr adottságát, s a város turizmusának fejlesztése fontos feladat˝ – mondta. Úgy véli azonban: hiába kérik évek óta az érintett lakók és üzlettulajdonosok, a szervezők nem tájékoztatják őket időben a belvárosi építmények felállításáról, lezárásokról, átalakításokról, így nem is tudnak felkészülni ezekre. A Király utcában állítólag akadt olyan lakó, aki költözködni szeretett volna hétvégén, ám kiderült: ez akkor lehetetlen. Gergely Zoltán szerint a késői hanghatások szintén gondot jelentettek: a koncertek környékén vagy a Révfaluban élők több napon keresztül még este tizenegy órakor is otthonukból hallhatták a koncerteket. Úgy véli: korábban, nyolc órakor kellett volna kezdeniük a zenekaroknak, gondolván a pihenni vágyókra.

Olvasóink írták

  • 3. Lacus 2010. augusztus 31. 11:47
    „Tisztelt Gergely Úr! Hibákat mindenben és mindenkiben lehet találni. Amikor Önök voltak porondon, akkor lett volna idő találni 1 olyan helyet a városban, ahol az ilyen rendezvényeket simán meg lehetne rendezni. Csak 2 példát mondok: Fehérvári u. SPAR melletti terület, ahová ismét egy újabb bevásárlóközpont épül. Mészáros L.u. volt orosz katonai bázis, ami azóta is kihasználatlanul áll. Talán tehetne Ön is javaslatokat ilyen téren a közgyűlés előtt, vagy a választási programba is be lehetne venni egy ilyen elképzelést. Egy a lényeg: gondolkodni kellene már végre egy megvalósítható projekt tervén.”
  • 2. Liv66 2010. augusztus 30. 17:38
    „Szerintem is korábban kellett volna kezdeni a koncerteket.”
  • 1. kikelet_ 2010. augusztus 29. 21:53
    „már majdnem csalódnom kellett, hogy nem tudnak sehol se belekötni a programokba...szánalmas mszp”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívügyük a szülőföld szeretete

A megyei honismereti egyesület ˝Szülőföldünk˝ című idei, sorban a 34. alkalommal meghirdetett… Tovább olvasom