Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Gergely Zoltán nem érti

Győr - Simon Róbert győri alpolgármester a Kisalföld csütörtöki számában közleményben szólította fel bocsánatkérésre Gergely Zoltánt, aki az MSZP győri elnöksége nevében is reagált.
„Tudomásul vesszük, hogy jogilag `elfogadhatónak` minősült a mikro-, kis- és középvállalkozások pályázati pénzeinek elosztása. Ugyanakkor nem értjük, miért kellene bocsánatot kérnünk Velin Csabától és Radnóti Ákostól, a Fidesz által delegált bizottsági tagoktól azért, mert jogilag is aggályosnak tartottuk, hogy aktívan részt vettek abban a pályázati eljárásban, amiben saját, illetve családtagjaik cégei pályázóként részt vettek… és több mint 2 millió forintot nyertek. Nem értjük, miért kellene bocsánatot kérnünk azért, mert jogilag is aggályosnak tartottuk, hogy a döntéshozó bizottságnak a pénzek elosztására a javaslatot Velin Csaba és Radnóti Ákos tették.

Nem értjük, miért kellene bocsánatot kérnünk azért, mert jogilag is aggályosnak tartottuk, hogy – ilyen körülmények között – `véletlenül` a végső döntéshozók elé került a Velin család pályázata mint támogatásra javasolt igény. Egy olyan anyag, ami a legalapvetőbb pályázati feltételnek sem felelt meg, azaz már a legelején ki kellett volna zárni! El kell ismerni, jogi értelemben tévedtünk, az erkölcsi ítélet `meghozatalát` pedig rábízzuk a győriekre. Egyébként meg bocsánatot kérünk…!"

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ígérik, hogy rend lesz a Kálóczy téren

Győr - Rövidesen kamerák figyelik majd az utóbbi időben a rablások és garázdaságok miatt elhíresült… Tovább olvasom