Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Gépjárműadó: Győrben áprilisig kell fizetni

Győr - Az idei első félévi gépjárműadó befizetési határideje március 15. helyett április közepére várható Győrben adatfeldolgozási okokból – erről a polgármesteri hivatal adóügyi osztálya közleményben tájékoztatta lapunkat.
A fizetendő adó összegéről és a befizetési határidőről csak a kilowatt alapján adóztatott személygépjárművek és motorkerékpárok, valamint a megyeszékhelyen 2008-ban először adóztatott egyéb gépjárművek fognak határozatban értesülni. Minden egyéb esetben az előző években kiküldött határozatokban megállapított adóösszeg fizetendő. A bankszámlával rendelkező vállalkozások utalással (a 11737007-15466004-08970000 számlaszámra), a magánszemélyek (kivéve a csoportos beszedési megbízással rendelkezők) a postán megküldött készpénz-átutalási megbízással teljesíthetik befizetéseiket.

Az adóügyi osztály felhívja a figyelmet arra, hogy akik a tulajdonukban levő gépjárművek után a tavalyi adóra vonatkozó megállapító határozatot – a teljesítmény- (kilowatt-) adat hiánya miatt – eddig nem kapták kézhez, részükre azt a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Hivatala adatszolgáltatása után tudja csak kiadni. Az elhúzódó ügyintézés miatt az ügyfelek türelmét kérik.

A közleményben szerepel az is, hogy az idei első félévi építményadó és iparűzési adó befizetési határideje változatlanul március 15., míg a helyi iparűzési adóbevallások benyújtási határideje május 31.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jancsifaluiak tovább tiltakoznak a diszkó miatt

Győr - A jancsifaluiak változatlanul tiltakoznak, közben épül, elkészül a Szövő utca elején egy volt… Tovább olvasom