Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

GdF Suez: hosszabb nyitva tartás

A GdF Suez Energia Magyarország Zrt.-nél az utóbbi napokban jelentősen megnövekedtek a fogyasztói megkeresések. Ennek okai a január 1-jétől érvényes új árrendelet, illetve az egyetemes szolgáltatásba visszatérő végső menedékes fogyasztók ellátása kapcsán felmerülő fogyasztói kérdések.
A cég most azért, hogy fogyasztóit minél gyorsabban és hatékonyabban kiszolgálja, meghosszabbított és rendkívüli nyitva tartással áll rendelkezésre többek között két megyénkbeli irodában. A megváltozott helyszínek és a nyitvatartási idők a győri és a soproni irodában érvényesek. Eszerint március 7-én, hétfőn és március 8-án, kedden 8–15 óra között tart nyitva az ügyfélszolgálat, 8–14 óráig pedig a pénztár. Március 9-én, szerdán az ügyfélszolgálatot 8–20 óra között, a pénztárat pedig 8–17.30 között lehet felkeresni. Március 10-én, csütörtökön az ügyfélszolgálat és a pénztár is 8–14 óra között várja a hozzá fordulókat. Március 11-én, pénteken az ügyfélszolgálat 8–14 óra között tart nyitva, a pénztár pedig 8–12 óra között.

A GdF Suez kéri azon fogyasztóit, akik nem sürgős ügyben fordulnak az ügyfélszolgálathoz, hogy lehetőség szerint pár nap múlva próbálkozzanak újra, vagy keressék fel a társaság online ügyfélszolgálatát. Az új gázdíjtarifával kapcsolatban szintén a weboldalon – a www.gdfsuez-energia.hu címen – olvasható részletes tájékoztató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött az autópályán

Az M1-es autópályán a 81-es főút leágazásánál baleset történt pénteken délután. Tovább olvasom