Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Gázrobbanás Győr-Révfaluban: öngyilkos akart lenni a lakó - fotók!

A győri Kenus utcában gázrobbanás történt szombat reggel, egy férfi a háromszintes lakásban öngyilkossági szándékből berobbantotta a gázt.

A Kenus utca egyik háromszintes épületének földszinti lakásában történt a gázrobbanás szombaton.

A kisalfold.hu információi szerint a férfi, aki öngyilkos akart lenni,  könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők az égésplasztikára szállították, onnan feltehetően a pszichiátriára viszik.

A ház nem rongálódott meg, a földszinti lakásban egy gipszkarton fal kidőlt, egy ablak keretestől kiszakadt a detonációban.

Gázrobbanás a Kenus utcában. Fotó: H. Baranyai Edina
Gázrobbanás a Kenus utcában. Fotó: H. Baranyai Edina

A tűzoltók tűzvizsgálatot rendeltek el, a többi lakónak nem kellett kiköltöznie. A rendőrség közveszélyokozás bűncselekmény gyanújával eljárást indít az ügyben.

 Fotó: H. Baranyai Edina
Fotó: H. Baranyai Edina

Olvasóink írták

65 hozzászólás
 • 65. aanikaa 2011. április 18. 09:18
  „Az ember szerelemféltésből akart öngyi lenni, az asszony elhagyta, a gyerekkel együtt, mert ivott. Már bánja és csak azért nem robbant fel az egész ház, mert meggondolta magát és kinyitotta az ablakot szellőztetni, csak pechre elindult a hűtő. A lakáson hitel van. Ki akarja adni albérletbe. Én ezt nem értem.... Kiengedték körülnézni, amikor kipakolták a lakást és két hét múlva tényleg kijöhet. Hogy tud visszamenni abba a házba?”
 • 64. anonim37 2011. április 14. 12:09
  „én is érintett vagyok a dologban részben.állítólag a hétvégén kiengedik a kórházból.kicsit meghunyászkodik,aztán robbantgat megint.csak pénzbüntetést fog kapni majd meglátjátok!az ilyent elmegyógyintézetbe kell zárni!”
 • 63. fortuna54 2011. április 12. 17:19
  „61-es.Az én gépem nem a magyar helyesírásra lett beálitva. Ha többet hibázok,legalább van mit kijavítanod,és nem gondólsz rosszra.Látod amit írsz,az nekem is meg van,plusz négy unoka,és egy dédunoka. Tehát van tapasztalatom az életböl,csak mivel nem használom a magyar nyelvtant,bizony sokat felejtettem.Azért a magyar irodalom,és történelem ismerete,még ma is elfogadható.”
 • 62. Beresforder 2011. április 12. 13:44
  „Eddigi életemben csak három hozzászólást tettem - kérem írjon többet, mások helyett is!”
 • 61. Beresforder 2011. április 12. 13:41
  „53-as, ilyen, rosszra, meghatott, nagybetűs, írj, Őseinknek, függ, jövőbe.”
 • 60. fortuna54 2011. április 12. 13:35
  „53mas.Csak nem valami helyesírási hibát követtél el,hogy ijen roszra gondoltál? Továbbá meghatot hazafias írásod,de máskor egy nagybetüs AMENT irj a végére. Öseinknek véres kardja,fogason füg rozsda marja.Ez ám a jövöbe nézés.”
 • 59. verembele 2011. április 12. 12:18
  „Tisztelt Beresforder! Köszönettel veszem, hogy a két hozzászólásom tartalmi mondanivalójában egyetért velem.
  Remélem a formai/alaki ( helyesírás hibáim ) nem zavarja. Ezt előre mondom, hogy nem gúnyból értettem.
  Eddigi életemben csak három hozzászólást tettem és azt is ott ahol értelmes ( esetleg) hasznos infót vagy véleményt adtam át.
  A cikkben említett esemény szerencsére (bocsánat) csak egy lakásban történt reggel 7 óra környékén.
  Földgáz robbanási határértéke 5 - 15 t%
  Képzeljük el, hogy sokan még pihennek. 5 t% földgáz mennyiség, BUMM! ( vízió: mennyi sebesült, meg egyéb ?)
  ELŐZZÜK MEG.................”
 • 58. Joco124 2011. április 12. 12:13
  „Az emberek azért lesznek öngyilkosok mert kilátástalan a helyzet,a <moderálva>”
 • 57. Beresforder 2011. április 12. 11:31
  „Kedves 56. verembele hozzászóló, Önnek már megint teljesen igaza van. Van ami választ sem érdemel. Szerintem egyébként ez inkább többrendbeli gyilkossági kísérlet.”
 • 56. verembele 2011. április 12. 11:18
  „Bocsánat mindenkitől, hogy újra az idevágó cikkre próbálom ráirányítani T. figyelmüket, de híreim szerint a nálunk keletebbre tanyázó Minszkiek ( igaz sokkal nagyobb volumenű robbantásos eset miatt ) terrorcselekménynek minősítették az ott történteket.
  Emlékeztetni szeretnék minden kedves Hozzászólót ( Na nem egészen Isaac Asimov Második Alapitványista Első Szólóit) idén Győrben 3 hónap leforgása alatt kettő súlyos földgázrobbanás történt és mindegyik társasházban.
  Mondanivalóm lényege, hogy mind a kettő szándékos volt. Hát tisztelettel ez is terrorcselekmény..........
  HÍR: (Terrorcselekménynek minősítette a fehérorosz ügyészség kedden a minszki metróban előző nap este történt robbantást [1])”
 • 55. fortuna54 2011. április 12. 10:33
  „47-es.Nagyon köszönöm szívböl jövö kioktatásodat,ami hasonlit a lenézéshez,gunyolódáshoz.Én például egy másik könyv beszerzésére ösztönözném, a tisztelt hibátlanul író hozzászólokat.Hogyan tudhatnék megélni abbol a keresetböl,amit jelenleg fizetgetnek,hatalmas nyelvtani tudásom ellenére.Rolam ne agódj,én idáig is megéltem a magyar helyesírás nélkül,és egy kiló cukrot kitudok fizetni.Ám soha nem gunyolódtam idösebb emberekel szemben.”
 • 54. AntiFricc 2011. április 11. 23:02
  „Higgyetek már elemérnek, ott ámerikában tudnak mindent. Tudják pl., hogy a macskát a mikrohullámú sütőben kell szárítani. Utána már etetni sem kell :D”
 • 53. Beresforder 2011. április 11. 21:40
  „Kedves 51. verembele hozzászóló, Önnek teljesen igaza van. Én több cikk esetében is leírom a véleményemet és a legritkábban sértegetek másokat, de vannak dolgok, amelyek mellett nem megyek el, mégha egy amerikai nyudíjas hóbortjáról és gyermekkori barátjáról is van szó. Néhány évtizedet már én is leéltem Magyarországon és néhány országot is bejártam, bár ezzel soha nem kérkedtem. Én mindig Magyarországon szerettem volna élni és boldogulni, mert szeretem és ez a hazám. Itt boldogultak az őseim és egyelőre boldogulok én is, van feleségem, vannak gyermekeink, lakásunk, autónk, és van munkánk is, amiből ezeket - még csak részben, de - kifizettük.
  Adózok tisztességesen és megfordult már a fejemben az öngyilkosság gondolata is, de ahogy megfordult úgy ment is. Bárcsak ez a felelőtlen alak is hamarabb meggondolta volna magát, még mielőtt berobbant a lakás. De hogy valaki néhány ezer km és néhány évtized távlatából a tyúks*ar*s kis kommentjének tulajdonítsa fejlődésünket, azt nem csak a magam nevében kérem ki.
  A nyugatiak véleményét többre értékelőknek ajánlom a Financial Times, a Le Monde, esetleg a Welt ujságokat további szíves nyalásra.”
 • 52. elemér 2011. április 11. 17:15
  „Én mindig többre értékeltem a nyugatiak véleményét, vagy akik vitték valamire nyugaton. Mo.-n általában mindenki azt képzelli hogy tisztán látja a világot. Én viszont tisztán látom hogy sokmindenben tévednek. Ezért még nemkell öngyilkosnak lenni. Hát ez van.”
 • 51. verembele 2011. április 11. 16:57
  „Kár, hogy az írásaitokban már nem a témával foglalkoztok , ha nem egymás sértegetésével.
  A helyesírásra szarni rá a lényeg megint elsikkadt jó MAGYAR módra.
  Ezt a módszert tanítják valahol ?
  üdv.”
 • 50. Beresforder 2011. április 11. 11:26
  „Az általam megszólítottak figyelmébe ajánlom a magyar helyesírás "szabályai" művet.”
 • 49. Beresforder 2011. április 11. 11:22
  „Egyébként, ha ír a rokonoknak, akkor "tudatzavarral" fognak "küszködni".”
 • 48. Beresforder 2011. április 11. 11:19
  „Igen, most én is elsiettem az "elküldöm" gomb lenyomását és nem olvastam el újra az üzenetemet, így elnézést, természetesen "Magyarországon".”
 • 47. Beresforder 2011. április 11. 11:17
  „Kedves fortuna 54!
  Nem tudom Ön hol él 54 éve, de az éllö az élő, a helyesírásbol az helyesírásból, a M.órszagon az Magyarországon.
  Egyébként elemér (magyarosan Elemér) figyelmébe ajánlanám Magyországon maradt rokonai tájékoztatását a világról, hátha kedvet kapnak hozzá, hogy utána költözzenek!”
 • 46. fortuna54 2011. április 11. 09:29
  „Az a lángész,aki egy több mind fél évszázada külföldön éllö embert leckéztet a magyar helyesírásbol.Persze M.országon mindenki írástudó.Szerintem Elemér jobban ismeri a magyar helyesírás szabájait,mind kb.egy millió M.órszagon éllö magyar.”
65 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Híres németek a szabadhegyiben

A Szabadhegyi Közoktatási Központ, Magyar–Német Óvoda, Általános Iskola és Középiskola idén… Tovább olvasom