Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Gázolt a vonat Gyömöre és Győrszemere között

Gázolt a gyorsvonat vasárnap késő délután Győrszemere és Gyömöre állomások között, emiatt a Győr-Celldömölk vonalon 80-100 perces késéssel kell számolni

A Mávinform ügyeletese, Peiper Károly közleményében azt írta, a Budapest-Keleti pályaudvar és Szombathely között közlekedő gyorsvonat gázolt el egy ismeretlen embert délután nem sokkal öt óra után.

A két állomás, azaz Győrszemere és Gyömöre között lezárták a vasúti pályát a helyszínelés idejére, a balesetben érintett vonat a helyszínen vesztegel, és az ellenkező irányban, Celldömölkről Győrbe közlekedő személyvonat is várakozik. A helyszínelés ideje alatt vonatpótló buszok közlekednek a két állomás között. A baleset miatt a Győr-Celldömölk vonalon 80-100 perces késéssel is számolni kell. A helyszínelés után, várhatóan csak a késő esti órákra áll majd helyre a vonatközlekedés a vonalon.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. swiftboy89 2010. december 28. 23:45
  „És a helyszinelés is az igazság a valóság kiderítése érdekében és a felelősségek tisztázása érdekében történt (mint minden esetben történik) a lehető leg alaposbban mely alapvetően jár minden állampolgárnak bármely esetben. És ezt nem azért teszik mert jobb az esetünk ben elhunyt hugomnak hanem nekünk akik szerettük! Hogy miértekre kapot válaszokal, és pontosan kiderítet eseményekel talán valamilyen szinten fel tudjuk dolgozni ezt a tragédiát.
  Azoknak akik pár óra késés fontosab az életükben mint egy ember halálának a kiderítésé ,annak csak anyit üzenék hogy ha gondolják irok egy emal címet amire le irhatják a nevüket pontos címüket telefonszámukat és bárhol legyen az országban fel keresem és teszek arról h többet soha ne késhessenek le semíről, igaz nem mintha valami másra is lenne utána esélyük...”
 • 40. swiftboy89 2010. december 28. 23:44
  „Drága hugom mindig is nagyon okos, életteli, vidám, mindekinek szépnapot hozó gyönyörű királylány volt, mely tovább fokozza a történtek felfoghatatlanságát, de e tragédia miért?- jeit és ezekre a miért-ekre a válaszát, mi a családja és közvetlen barátai tudjuk csak.
  Ezért is kérem mind azokat akik nem részvétük és együtérzésük közététele céljábol komentálnak h NETEGYÉK azt elég fájó dolog ez így is mindanyiunknak.
  KÖSZÖNÖM
  ui: Még csak anyit említek meg hogy mindenkit meg nyugtasak mielött valótlan dolgokat álítanának és ezzel kapcsolatban téveszméket állítanának fel és adnának undóritó modon közzé.
  Semilyen bal lábujat nem kerestek a bokorból mert bármilyen hihetetlen is de semilye nem szakadt le semmilyentestrésze nem zúzodot felismerhetetlenségig szét, egyetlen egy fejsérülés okozta hirtelen
  halálát.”
 • 39. swiftboy89 2010. december 28. 23:43
  „Elsőként szeretném megköszönni azoknak akik együtéreznek és részvétüket nyilvánítják ,független atól hogy minket ismerve vagy ismeretlenül is teszik ezt.
  Ugylátom vannak még emberi érzésel rendelkező emberek Magyarországon, és sajnálatal tapasztalom h olyanok is akikben semmi emberi jóérzés,együtérzés nincs akik mindenkit el tiporva és sárba nyomva csak az hajt hogy saját javaikat elérjék és meg szerezék. És a legfájobb hogy eme gyarló érzéseiknek mindefölöt még irásban hangot is mernek adni....
  Erra az oldara, erre a cikre és ezekre a sokszór minősíthetetlen komentekre (első mondatomban megnevezet emberek komentjei kivételt képeznek ez alól) hogy rá találtam az pusztán csak véletlen műve, melyet mély fálydalomal olvastam.
  December 19 kén 17:12 perckor tragikus körülmények között elvesztetük mindenél jobban szeretett hugomat! Mely felmérhetetlenül nagy fájdalmat jelentett nekünk (családjának) és mind azoknak embereknek akik ismerték és ezáltal biztosan szerették.”
 • 38. T.. 2010. december 28. 21:50
  „Ő a barátnőm volt...és nagyon nagyon szerettem...és aki arról irt, hogy késtek a vonatok, vagy hogy lekéste a találkozóját vagy akármit...az egy kicsit forduljon magába..és gondoljon abba bele, ha az ő szerettével történt volna ez, és mások irnák, hogy hát nem tudta volna máshol megölnie magát, miatta késett a vonatom...az ilyen ember aki ilyet ir annak se lelke se szive se gerince nincs...sajnos vannak ilyen emberek...de az a legszörnyűbb, hogy szaporodnak is...A barátnőm egy pótolhatatlan ember..aki nagyon hiányozni fog...és aki csak arról akar beszámolni,hogy ő mit késett le...az inkább tartsa magába!! Szeretlek Eszter:(”
 • 37. PichyManó1994 2010. december 22. 17:14
  „Drága Eszter Nyugodj Békében és tud meg hogy nagyon szeretünk és nagyon de nagyon fogsz hiányozni nekünk:´(

  IDEFIGYELJETEK: mért van az hogy ennyire bunkónak kell lenni egy lányhoz aki meg sem érte a 19-et ? nem tudom h ismerte e valaki de én igen nagyon szerettem és ismertem testvérét Apukáját aki jelenleg fizikát tanít nekünk és az Édesanyja az osztályfőnökünk a Pápai Gazdasági Szakközép iskolában Eszter a közgázban kezdte majd Pécsre az egyetemen tanult többet nem mesélek h miért is tette ezt mert ilyen szívtelenül beszéltek róla ez nagyon fáj nekem és a család többi részének is hogy gondolhatjátok azt h menjen tovább a forgalom meg minden nem tudnám elviselni ha Pl az én testvérem lenne ott és tovább menne a vonat abba gondoljatok bele hogy ha veletek történik akkor mi lesz a Családjával együtt el szeretnénk temetni Esztert és ha ilyen hozzászólásokat írtok akkor inkább ha kérhetném ne írjatok mivel nézzétek a ti szemetekkel ha veletek vagy a családotokból lenne ilyen”
 • 36. Nadett14 2010. december 22. 10:18
  „http://www.gyertyalang.hu/gyertyagyujtas/erteeg.php?erteeg=16297”
 • 35. zolikom 2010. december 22. 07:29
  „Minden mit ember cselekszik, az emberi.
  De ahogy gondolkodik, az állati.”
 • 34. totel 2010. december 21. 08:17
  „5.
  goldmund !

  ritka érzéketlen "alak" vagy!! nem tudom,hogy ha a te gyermekedet akarnád eltemetni és hiányozna valamelyik testrésze ,akkor mit szólnál hozzá!!!!!!!!!!
  futkoznál pereskedni az biztos!”
 • 33. mecsoka 2010. december 20. 19:55
  „#32 az utolsó dolog lenne, ami eszembejutna, hogy ilyen oldalakon olvasgassak kommenteket az ismerősömről/rokonomról idegenektől. Másrészt igazuk lenne, hogy a halálával feltartotta a forgalmat és nem várnám el tőlük, hogy sajnáljanak egy idegent, hiszen nem ismerték és mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Mondom ezt úgy, hogy volt már cikk autó vs vonat balesetben elhunyt kedves ismerőmről.”
 • 32. Zso_c 2010. december 20. 18:47
  „Akik elolvassák a cikket, vagy hallottak az esetröl, most vagy azt gondolják, hogy meghalt egy ember.. Na és? ilyen az élet.. Sokan azt, hogy jó,hogy ez a szörnyüség nem velük történt meg,vagy a szeretteikkel..... A lány, aki meghalt,18 éves volt...szerintem azok az emberek, akik nem a részvétüket akarják kifejezni, feleslegesen NE irogassanak ide, hogy még nagyobb fájdalmat okozzanak a családnak, hanem a szánalmas véleményüket tartsák meg maguknak!!!!!! Mert arra, szerintem senki nem kiváncsi, hogy egy olyan embert fikáznak mások (tisztelet a kivételnek) aki nem érdemelte ezt meg..... Akiknek meg az a legfontosabb,hogy a k....a vonat ott állt, az is gondolkozzon el magán egy kicsit, hogy neki hogy esne, ha az ő barátjáról,szerelméről,gyerekéről irkálnának ilyet,aminek körülbelül az a lényege: hogy a halálával ,,fenntartotta a forgalmat"....és a barátok és rokonok nevében CSAK annyit kérek. hogy aki eddig irogatott esetleg, vagy irni akar, és olyat irna, ami nem túl etikus, NE tegye!!!!!!!!!!!!!!!!! szerintem ez a kérés mindenki számára teljesithető......”
 • 31. agihk 2010. december 20. 18:21
  „Ez szörnyű. Részvétem a családnak. Nem ismeri valaki? Én úgy hallottam Pápai volt, bécsi első éves egyetemista. Nem valami szerelmi bánatból tette ezt?”
 • 30. fulop.juci 2010. december 20. 16:54
  „Sziasztok!

  Én ott ültem azon a vonaton. Nem volt kellemes. Egyszer csak egy zökkenés17:15 körül, és megálltunk. Épp akkor indultunk el lényegében a Gyömöre-Tét állomásról, és a Gyömöre fejállomás előtt már meg is álltunk, ami nincs egymástól több, mint3 percre.
  Egyszercsak megjelent a kaller és közölte, hogy ismeretlen ideig itt fogunk állni, mert egy nő öngyilkos lett és a vonat alá ugrott.
  Hallottam olyat, h a 2. kocsi alá ugrott, olyan it hallottam, hogy egy 17 éves lény volt, olyan is volt, hogy biciklije is van.
  Állítólag akik az utolsó kocsiban ültek és mikor elhaladtunk végre másfél óra, vagy több várakozás után, akkor ők látták a szétvágott holttestet.
  Begurultunk Gyömöre fejállomásra és 19:06kor jött egy személyvonat Győrből, amire a kalauz átszállíttatott minket, mert még helyszinelni akarnak rajt, és így jutottunk el végre Celldömölkre. Ez a vonat mögöttünk várt Győrszemere állomáson már 1 órát, mire ők is elindulhattak onnan.
  De ez semmi. Cellben bemondták a hangosba, hogy az a vonat, amivel tovább tudtunk menni Zalaegerszegre (mert arrafelé tartottaam többedmagammal vizsgázni), az is egy óra késéssel várható, ami amúgy Győrből 18:40kor indult. Persze nem érkezett meg egy órán belül, inkább volt az másfél óra is. Aztán mikor beérkezett, akkor annyit mondott be a hangos, hogy:
  "Gyorsvonat érkezik Győrből, Pápán át, és továbbindul 20:06 perckor Szombathelyre, közvetlen kosikkal Zalaegerszeg felé az 5. vágányról." Ezt közölte a hangos 21:30 körül.
  Na, hát csak a vizsga miatt voltam bosszús, hogy nem tudtam kipihenni magam előtte.
  Amúgy sajnálom, bárki is vetett így véget az életének.”
 • 29. MTT 2010. december 20. 14:47
  „Most mégis azt gondolom, hogy igenis lehet az ember kicsit emberibb és igenis lehet részvétet nyilvánítania, ellentétben az általam előbbre írtakkal. lsd.12-es hozzászólásomat.”
 • 28. MTT 2010. december 20. 14:44
  „Ünnepek közeledtével, vagy éppen az ünnepek alatt megsokszorozódik az öngyilkosságok száma. Sajnálom a családot, nekik a legnehezebb. Most egy komplett falu fog azon gondolkodni és pletykálni, vajon miért is tette a kislány? Én megvallom őszintén, szerencsés kategória az a szülő, aki időben észreveszi a jeleket, sajnos nálunk is telnek el napok úgy, - ebben a felfordult világban- hogy van arra példa, mikor egy-másfél napig sem találkozom a gyermekeimmel, csak telefonon beszélünk. Nem lenne könnyű kiszűrni, ha valami meggondolatlanságra készülnének. Biztos vagyok benne, hogy a szülők most magukat fogják okolni. Ott a rengeteg kérdőjel, a miértekkel....Soha nem lehet ezt feldolgozni. Részvétem nekik.”
 • 27. zolikom 2010. december 20. 14:03
  „Köszönöm, átadom.”
 • 26. MissKittin30 2010. december 20. 13:51
  „Jobbulást kívánok neki!”
 • 25. Nadett14 2010. december 20. 13:46
  „:( :( :( :( Sajnálom. :( :( :( :(”
 • 24. zolikom 2010. december 20. 13:37
  „#21
  Nem kell messzire menni. A fiamat depresszióval kezelik kórházban. Még időben orvoshoz juttattuk. Sok függ azon, hogy észreveszi-e az ember, ha közeleg a baj. És nagyon kellett a sok figyelem. Ha nem lett volna, már közelgett a hajléktalan szindróma, és onnan nincs visszaút. Pedig minden sorsnál van még rosszabb is. De az valahogy mindig a más sorsa.”
 • 23. Nadett14 2010. december 20. 13:37
  „Mindegy már,hogy ki volt érzéketlen vagy ki sem itt csak egy a kérdés ugyanezeket a dolgokat írná ide ki akkor is ha az ő családtagja vagy szerelme lett volna az illető!?”
 • 22. MissKittin30 2010. december 20. 13:29
  „Zolikom! A hozzászólásokból sajnos nem ez derül ki.”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyvasárnap Győrben - Hol voltak a legtöbben? - Galéria

Aranyvasárnap is megteltek a győri bevásárlóközpontok parkolói. Hol volt a legnagyobb tömeg: nézze… Tovább olvasom