Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Gazdára várnak az állatok

Győr - Emberek az Állatokért Alapítvány Pápai úti menhelyén gazdára várnak kutyák és macskák.
A menhely helye, elérhetősége: Győr, Pápai út, szeméttelep, körülbelül 200 méter után balra, dupla zöld kapu. Nyitva tartás: mindennap, hétvégén is 16–19 óra között. Aki az állatokról bővebb információra kíváncsi, látogassa meg a www.menhelygyor.hu internetes weboldalt.

Kutyák
Kaukázusi juhász kutya, másfél éves fiú, barátságos, új gazdit keres állatbarát családnál. Érdeklődni: 20/371-6162.
Carlos: kan, 6 éves, fekete, kaukázusi kutya, akit mozgó járműből dobtak ki. Miután több napig hányt a sokktól, megbarátkozott az önkéntesekkel. Elsőre félénk, nem sétál pórázon, de türelemmel szuperkutya válhat belőle. A fajtához értő, tapasztalt gazdit keresünk. Egyke kutyának való. Pacsiosztogató.
Frédi és Béni: 2 kb. azonos korú, fiatal kan kutya. Mindkettő tele energiával, csak családi házba adjuk őket, sportos gazdinak, külön is. Egyikük rotweilerhasonmás, csak vékonyabb, a másik egy mosolygós nagy lakli, barna-fekete, durva szőrű. Kisgyerek mellé nem valók.
Mudika: 4 éves, mudi kan, tele energiával. Gyerek mellé nem való. Tökéletes jelzőkutya lehetne egy kertes házban élő családnak. Félhosszú, fekete szőre van.
Süti: nagy testű, labrador méretű, nyugodt, rövid szőrű kutya, Gyerek mellé ajánljuk. Ivartalanított szuka, kb. 7 éves. Erős testalkatú.
Állatotthonunkban kölyökkutyák is szerető gazdit keresnek. 3 kan, skótjuhász- és tacskókeverékek. Gyönyörűek. 4 hónaposak, fehér, barna és trikolór színben. Egy kölyök: skót juhász és újfundlandi keverék, már most egy nagy maci. 4 hónapos szintén.
Végül egy fehér, barna, terrierkeverék kölyök, zömök, dumálós, tüneményesen szép. A kölyköket leadták a menhelyen.

Macskák
Cicusaink közül a két újat szeretnénk az állatbarátok figyelmébe ajánlani, valamint egy régebbi, de gyönyörű cicánkat:
Egy családtól hoztuk be anyát és lányát. Az anya kb. 2 éves fehér-tarka, a kölyke szürke, kb. 5 hónapos. Udvaron éltek. Egészségesek, bolhátlanok, kitűnő egészségi állapotban vannak.
4 éves szürke kandúr, fehér pofával. Nagy, tekintélyes cicus.
Köszönjük az állatbarátok felajánlásait. Kérjük, hogy továbbra is hozzanak tápot, macskaalmot, faforgácsot, lábosokat a menhelyre. Teljesen tönkrementek a seprűink, lapátokra is nagy szükség lenne. Nagy mennyiségű szemeteszsákot is szívesen fogadunk.

Azon állatbarátok, akik pénzösszeggel szeretnék az állatokat támogatni, kérjük, az alábbi számra utaljanak: K&H 10200249-33018676. Amennyiben a 16 kihelyezett gyűjtő pontos helyéről, az önkéntességről vagy a menhely támogatásáról szeretnének érdeklődni, az alábbi számon mindennap 17–20 óra között állunk rendelkezésükre: 30/2276-445.
Köszönünk minden apró segítséget!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beindult a Nagy Vásárlás

Győr - Hétköznapi tömeg volt bronzvasárnap délelőttjén az üzletekben. A győri belváros, a sétálóutca… Tovább olvasom