Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Gallai Rezsőt köszöntötték - Galéria

Állami gondozott, vagy ahogyan ő mondja, "menhelyi gyerek" volt, talán ezért is becsülte minden másnál jobban az egészséget és a kiegyensúlyozott, boldog életet.

Gallai Rezső, az ország legidősebb embere január 29-én töltötte be a 108. évét.

A győri Lepke utcai gondozási központ lakóját január utolsó napjaiban sokan felköszöntötték, meggratulálták, az ő tiszteletére szólt az ének, a vers a gyerekektől, akik a Gyárvárosi- és a Kossuth iskolából érkeztek.

A győri városvezetés nevében őt köszöntötte Borkai Zsolt polgármester, Simon Róbert Balázs alpolgármester, valamint Ráczné Németh Teodóra, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) igazgatóhelyettese is.

Az ünnepelt látható meghatottsággal fogadta a jókívánságokat, mi több a likósi dalkör tagjaival együtt maga is dalrra faladt. A hitetlenkedőknek szívesen megmutatta a személyi igazolványát.

Szerinte a hosszú élet titka a mértékletes életmód és a hit. Soha nem káromkodott, panaszkodott. Tőle tudjuk: sosem érezte igazán, hogy múlik az idő, orvos csak ritkán látta.

Televíziós stábok sora készített riportot, beszélgetést a szépkorú Gallai Rezsővel, akinek mi is nagyon jó egészséget és még sok ilyen szép születésnapot kívánunk!

Gallai Rezsőt köszöntötték

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kompenzációt kapnak a kismamák - A megyében hatezer érintett

Jövedelemkiegészítés jár azoknak a kismamáknak, akik az adójóváírás megszűnése miatt rosszul járnak.… Tovább olvasom