Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

Fúzióra lépett az LHB és a Patent Security

Amikor 1991-ben Győrött megalakult az Alarm Patent, többször újsághírnek számított, hogy bolti betörőket fogott gyors helyszínre érkezésének köszönhetően. A Patent gyorsan ismert és elismert lett, gyarapodott szolgáltatásaiban. Aztán különböző okok miatt kivált belőle egy csapat, LHB Inter Security néven új vagyonvédelmi céget alapított és szintén tekintélyt vívott ki magának a szakmában.
Minőségért a vagyonvédelemben

És most a Kisalföldi Presztízs-díjat is magáénak mondható Patent Security és az LHB fúzióra lépett. Így az ország öt legnagyobb vagyonvédelmi cége közé tartozik a mindegyik céget tulajdonló Patent Holding! A győri vállalkozás hatásköre az egész régióra kiterjed.

A fúzió hátteréről, a holding szándékairól tartott kedden sajtótájékoztatót Győrött Kocsis Róbert, a Patent Holding Kft. ügyvezető igazgatója és Bakom Zoltán, az LHB Inter Security ügyvezető igazgatója. Mint elmondták, a Patent és az LHB között már évekkel ezelőtt voltak tárgyalások bizonyos együttműködésről, azok azonban megfeneklettek, csak mostanra sikerült megállapodásra jutni. A fúziónak több oka is van.


A Security Patent és az LHB elfogóinak kézfogása demonstrálja, ezután együtt dolgoznak az ügyfeleik érdekében. Fotó: Krizsán Csaba
A Security Patent és az LHB elfogóinak kézfogása demonstrálja, ezután együtt dolgoznak az ügyfeleik érdekében. Fotó: Krizsán Csaba

Együtt könnyebb felvenni a harcot a multinacionális cégekkel és könnyebb szembeszállni a konkurens kisebb cégek erősen nyomott szolgáltatási áraival is, amely mögött hiányzik a minőségi munka. (Győrött ma tizenhét cég kínál vagyonvédelmi szolgáltatást.)
A fúzió révén a Patent Holding kilenc vállalkozás tulajdonosa már, összesen 800 munkatárssal. Ügyfélköre többezres és mint a sajtótájékoztatón fogalmaztak: a szolgáltatási piac mérsékelten nő, ezen kívül munkájukban a minőségre és a megbízhatóságra alapoznak.

A holdingon belül egyébként a Patent Security is, az LHB is megőrzi nevét, s bizonyos határok között a versengés sem elképzelhetetlen köztük – a szolgáltatást igénybe vevők javára.

A rendőrség vélhetően szintén örül a fúziónak, mondták el az ügyvezetők, hiszen két ilyen társaság együttes jelenléte csak növeli a közbiztonságot. A tisztán magyar tulajdonban lévő cégek jó kapcsolatokat ápolnak a polgárőrszervezetekkel is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamera rögzítette, keresi a rendőrség

A rendőrség ismeretlen tettes ellen eljárást folytat. Az elkövető Győrben, kedden a hajnali órákban,… Tovább olvasom