Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Füves cigivel bukott le három férfi Nádorvárosban Győrben

Két férfi a kocsi mellett szívott, a harmadik az autó hátsó ülésén bódult állapotban feküdt - írta tájékoztatójában a rendőrség.
A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai október 5-én 17 órakor, Győr-Nádorváros egyik parkolójában észleltek egy Suzuki típusú személygépkocsit és környezetében több gyanúsan viselkedő fiatalembert - számolt be az esetről hétfőn a rendőrség.

A gépkocsi mellett támaszkodó két fiatalember az egyenruhásokat meglátva egy-egy cigaretta csikket dobott a földre, majd az egyenruhások kérdéseire összefüggéstelenül, zavartan kitérő válaszokat adtak. A rendőrök ellenőrizték a gépjárművet, majd a jármű hátsó ülésén „bódult" állapotban fekvő fiatalembert is személyazonosságának igazolására szólították fel.

A járőrök mindhárom férfi ruházatát átvizsgálták és egyikük zsebéből három darab légmentesen zárható tasakot foglaltak le, melyek kábítószer gyanús növényi származékot tartalmaztak.

A fiatalemberek a helyszínen beismerték, hogy „füves" cigarettát fogyasztottak és az intézkedés előtt kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó cigarettacsikkeket dobtak el, ezért őket mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 34 éves, a 24 éves és a 20 éves győri lakosok ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18+ Szexi csajok, Kasza Tibi és vetkőző pasik a partyhétvégén Győrben - sok fotó

A lányok combfixben nyomták a szombat éjszakát, de izmos, félmeztelen fiúkból sem volt hiány.… Tovább olvasom