Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Fürdetik a választási hirdetőtáblákat

Összegyűjtötte az őszi önkormányzati választásokra Győrben kihelyezett hirdetőtáblákat a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. (Komszol).
A társaság szóvivője, Nagy Csaba elmondta a Kisalföldnek, hogy a városban a polgármester-, illetve képviselőjelöltek 250 szürke színű, háromoldalú választási táblán hívhatták fel magukra a választók figyelmét.

– Munkatársaink a választási táblákat a Pápai úti hulladéklerakóba szállították, ahol megkezdődött a táblák megtisztítása, mosása. Ezeknek a munkáknak a befejeztével a táblák raktárba kerülnek – tájékoztatta lapunkat Nagy Csaba.

A szóvivő hozzátette: annak érdekében, hogy a házfalakra, valamint a közterületen lévő utcabútorokra és kültéri berendezési tárgyakra – buszmegállókra, villamos kapcsolószekrényekre – a lehető legkevesebb falragasz kerüljön, Győrben 53 helyen van térítésmentesen igénybe vehető hirdetőfelület.

– Ezeket a városrészenként arányosan elosztott táblákat is folyamatosan takarítja a társaság. A lakosság megszokta és használja a hirdetési felületeket, így csak kevés falragasz kerül olyan helyre, ahol rontja a városképet – magyarázta Nagy Csaba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Váltás a kisebbségi önkormányzat élén

Pádár László helyett Horváth Attila vezeti keddtől a megyeszékhely roma kisebbségi önkormányzatát. A… Tovább olvasom