Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Fulladás okozta a börcsi újszülött halálát

Befejezte a rendőrség a tavalyi tragédiában folytatott nyomozást, emberölés megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslatot tettek R. Ildikó ellen.

A rendőrség ügyeletét 2013. július 12-én 16 óra 45 perckor a mentőszolgálat munkatársai értesítették arról, hogy egy terhességét eltitkoló asszony, édesanyja börcsi házának udvarán, fiúgyermeknek adott életet. A szülést követően a 39 éves nő az udvari WC-be rejtette el az újszülöttet.

A R. Ildikó, börcsi lakos előzetes letartóztatása mellett folytatott nyomozás megállapította, hogy a nő 2013. július 12-én életképes fiúgyermeket hozott a világra. Majd a nő az árnyékszékbe rejtette el a csecsemőt és egy lapáttal a fekáliába temette.
Az igazságügyi orvosszakértői boncolás megállapította, hogy az újszülött halálát fulladás okozta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya R. Ildikó ellen tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait, vádemelési javaslattal, küldte meg a megyei főügyészségre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Final Four az Arénában: hogyan vásárolhatnak jegyeket a győri szurkolók?

Jó hír, hogy a BL négyes döntőjére elméletileg minden győri Audi-ETO szurkolónak jut majd jegy. Rossz, hogy az új győri csarnok is kicsi lesz BL Final Four rendezéséhez. Tovább olvasom