Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Frissdiplomások a győri egyetemen

Győr - A Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának diplomaátadó ünnepségén százhetvenhét frissdiplomást köszöntött dr. Kóczy T. László dékán.

– A képzés költségei, a lakhatás, a közlekedés, a tanulmányokkal kapcsolatos kiadások, az egyetem és a gazdaság dinamikus kapcsolata, az elhelyezkedés és a karrierépítés egyre fontosabbá váló kérdések – mondta köszöntőjében a dékán. A Széchenyi István Egyetem e téren is jelentős előnnyel indul: a hazai felsőoktatásban itt a legolcsóbb a kollégium, a város jól megközelíthető közúton és vasúton, s a legkiterjedtebb munkaerő-piaci háttér jellemzi a képzéseket. A diplomaszerzés más városokhoz képest mérsékelt költségei a jó elhelyezkedési lehetőségnek köszönhetően az egyik legvonzóbb hazai felsőoktatási központtá teszik Győrt.

Dr. Kóczy T. László a legfontosabb mérőszámnak tartja, hogy az elmúlt években végzett hallgatók több mint 90 százaléka fél éven belül elhelyezkedett.

A diplomaátadó ünnepségen százhetvenhét frissdiplomást köszöntött dr. Kóczy T. László dékán.
A diplomaátadó ünnepségen százhetvenhét frissdiplomást köszöntött dr. Kóczy T. László dékán.

A mechatronikai mérnöki és mérnök-tanári mesterszakokon, az építész-, építő-, közlekedés- és településmérnöki hagyományos egyetemi képzéseken negyvenketten végeztek. A bolognai alapképzések közül a gépész- és a közlekedésmérnöki szakokon teljesítették legtöbben a diplomaadási követelményeket. Kiváló minősítésű oklevelet tizenkilencen kaptak. Kiemelkedő tanulmányi eredménye alapján Fecser Nikolett tanár-mérnöktanár mesterszakon kitüntetéses diplomát vehetett át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Epilepsziakutatás: a megvalósult álom

Magyarország–Győr - Száz éve Budapesten alakult meg a Nemzetközi Epilepszia Ellenes Liga. A… Tovább olvasom