Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Friss útinformációk

Győr - A győri útkezelő szervezet tájékoztatása szerint csapadékvíz-elvezető csatornarendszert építenek Szabadhegyen a Vak Bottyán utcában, az úttest nagy részét napközben munkagépek foglalják el. Kerülni a Gábor Áron és Kopja utcák felé lehet.
Szennyvízcsatorna-vezetéket javítanak a Kisfaludy utcában a Baross útnál, az utcát lezárták, a Kisfaludy utca lezárt szakaszát az Aradi vértanúk útja felől lehet megközelíteni.

Az útkezelő szervezet február 15-től közszemlére helyezte a Győr, Bálint Mihály utca második ütemű felújításáról szóló terveit. Az érintett lakók az útkezelő szervezet ügyfélbejáratánál tekinthetik meg a rajzokat, az észrevételek írásban tehetők meg.

Rövidesen elkezdődik a Bálint Mihály utcának a Városház köz és Kossuth Lajos utca közötti, a Rozmaring utcának a Zólyom és Selmeci utcák közötti, valamint a Templom utcának a József Attila és Kárpát utcák közötti szakasza útfelújítási munkálatai. Az útépítés során mindhárom útszakaszt teljes szélességben lezárják a forgalom elől.

Ipari búvárok tisztítják a csatornarendszert a Kandó Kálmán utcában a Vágóhíd utca és az Ipar utcai felüljáró közötti szakaszon, a fél útpályát szakaszosan lezárják a forgalom elől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apátsági családnap

Győrasszonyfa - A Pannonhalmi Területi Apátság idén is megrendezi az egyházközségeiben élő jegyes-… Tovább olvasom