Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Frigyes-laktanya, Marcal-tó, rágalmazási per

Győr önkormányzata az utóbbi években költségvetésének minden ötödik forintját fejlesztésre költötte, hangzott el egyebek között az MSZP megyei szervezetének tegnapi sajtótájékoztatóján.
Balogh József polgármester reagált a tervezett marcalvárosi sport- és szabadidőközpont létesítése körül kibontakozott vitára, megindokolva, miért nem jött létre megállapodás eddig a város és a beruházó között. A polgármester szerdán Budapesten tárgyalt a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal vezetőjével a Frigyes-laktanyáról. Személy szerint érti a laktanyaügyben aláírásgyűjtést kezdeményezők szándékát, és bár hivatalból nem támogathat egy ilyen akciót, hajlandó a tárgyalások közvetítésére. Úgy véli, a két szóban forgó, műemléki védettséget élvező épület elbontása nélkül is lehetséges lesz megoldást találni.

A sajtótájékoztatón Neuport Zsolt, az MSZP megyei kampányfőnöke bejelentette: az Eredics Imre alpolgármestert ért, nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés és rágalmazás gyanúja miatt pert indítanak egy nagy példányszámban megjelenő, ingyenes kiadvány ellen.
(Az MSZP sajtótájékoztatóján szóba került témákról részletesen lapunk holnapi számában olvashatnak.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírásgyűjtés a Frigyes-laktanyáért

Aláírásgyűjtést kezdeményeznek Győrben, hogy az örökségvédelem határozatával szemben a Leier-csoport… Tovább olvasom