Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Forráshiány miatt nem írnak ki egy szociális pályázatot a megyében

Nem írják ki a szociálisan hátrányos helyzetű, szomatikusan sérült diákok, valamint a 14-18 éves cigány tanulók ösztöndíjjal való támogatását szolgáló pályázatot.

Forráshiány miatt nem írják ki a Győr-Moson-Sopron megyében élő, szociálisan hátrányos helyzetű, szomatikusan sérült diákok, valamint a 14-18 éves cigány tanulók ösztöndíjjal való támogatását szolgáló pályázatot – közölte a megyei önkormányzat pénteken az MTI-vel.

A Megyei Ösztöndíj Közalapítvány Kuratóriuma megvizsgálja annak lehetőségét, milyen anyagi források bevonásával lehetséges a kifizetendő ösztöndíjak pénzügyi fedezetének megteremtése. Ha sikerül a fedezetet biztosítani, akkor a legkésőbb szeptemberben, tanévkezdéskor közzéteszik a pályázati kiírást - áll a közleményben.

Szakács Imre (Fidesz-KDNP), a megyei közgyűlés elnöke február közepén, az idei költségvetés vitájakor kiemelte: a rendszerváltás óta a legnehezebb költségvetési év lehet a 2011-es az önkormányzat számára, ha pedig emelnék a kiadási oldal összegét, az a csőd veszélyét is előrevetíthetné.

Olvasóink írták

  • 1. bojtár 2011. május 09. 07:32
    „14-18 éves cigány tanulók
    azok hol vannak???”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szuperbringa program Győrben is

A „Szuperbringa program" egy országos közlekedésbiztonsági program az általános iskolások… Tovább olvasom