Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Formák-fények- portrék kiállítás

Formák-fények-portrék című kiállítás április 30-ig tekinthető meg a győri Petőfi Sándor Művelődési Ház galériában.A tárlat képeit a "Fotó oktatás" iskola kezdő-alkotó fotográfus tanfolyam végzett hallgatói készítették.

Imre Anikó és Imre Tamás fotográfusok vezetésével folytatja útját ez a nem mindennapi fotográfiai képzés. A mostani kiállítás művészi felvételeit a 2010-es év tanfolyamain sikeresen vizsgázott hallgatók készítették. Az alkotások elsősorban művészi ábrázolásokat, absztrakt formákat, esti fényeket, hangulatokat és portré fényképeket örökítenek meg.

A kiállításra került alkotások szemlélése közben elgondolkodhatunk a fotográfia, mint kifejező eszköz fontosságáról a mai rohanó globalizációs világunkba, és egyben felhívják a figyelmet az ember és a művészet szoros kapcsolatára. S ha a kiállított képek szemlélése közben önökben is elindít egy bizsergető érzést, mely csodálatot vagy mély érzelmeket teremt a fényrajzolás művészete iránt, elértük célunkat és akkor valóban fotóművészeknek érezhetjük magunkat.

Galéria! Fotók: Szük Ödön


A tárlat képeit: Badacsonyi Ferenc, Barna Norbert, Békási Sándor, Bora Boglárka, Gyöngyösi János, Horváth Adrienn, Horváth Petra, Izsák Tamás, Jaszenák Zsuzsanna, Kárpát Tamás, Kovács Judit, Nagy Georgina, Soós Marcell, Szabó Csilla Ida dr., Szilágyi Eszter, Vajda Lóránt, Várszegi György, Vincze Tünde.

Petőfi Sándor Művelődési Ház (Győr, Árpád út 44.)

Nyitvatartási idő: Minden nap 06.00-22.00-ig

A kiállítás 2011. április 30-ig tekinthető meg a Galériában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A LEGO Győrben is bemutatja a jövő világát

A LEGO ® Csoport, a világ vezető építőjátékokat gyártó vállalataként 2011-ben a régióban először… Tovább olvasom