Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Forgalomterelés április 9-től: látványos szakaszában az M85-ös építése Enese és Csorna között

A forgalom Győr felé csak az M85 Enese elkerülőn tud haladni április 9-től.

"Az újabb kivitelezési munkálatok elvégzése miatt a 85 sz. főút Enese átkelési szakaszát Csorna irányából a vállalkozó április 9-től várhatóan május elejéig lezárja, a forgalom Győr felé csak az M85 Enese elkerülőn tud haladni.

A közlekedők Csorna irányából Enesét az M85-ről a 8417. j. úton keresztül érhetik el, Eneséről Csornát legrövidebben az M85 Enese elkerülő úton közelíthetik meg.

Kattintson a nagyobb térképért! Forrás: NIF Zrt.
Kattintson a nagyobb térképért! Forrás: NIF Zrt.


Ezzel egyidőben Kónyban az átalakított Új Élet utcára megtörténik a forgalom ráengedése. A buszok 2015. április 9-én 0.00 órától az Új Élet utcában kialakított új buszöblökben állnak meg, a Soproni utcában lévő buszmegállók ezzel egyidejűleg megszűnnek.

A 8502 j. utat a Diana vendéglő térségében a gyorsforgalmi út építése miatt véglegesen lezárják, ezután a 85-ös sz. főútról nem lehet majd többé lehajtani.

Kóny után a Diana vendéglő és a Bágyogszováti csomópont között a 85. sz főút új szakaszára is rátereljük a forgalmat, az új és a régi utak összeépítésénél félpályás sávlezárás lesz április 9-től várhatóan április végéig.

Kérjük, az érintett szakaszokon közlekedőket, hogy figyeljék az ideiglenes jelzéseket, ne megszokásból vezessenek" - olvasható a beruházást végző NIF Zrt. közleményében.


Az M85 autóút Enese – Csorna közötti 7 km hosszú szakasza új nyomvonalon, 2x2 sávban épül ki. A beruházás során a meglévő 85. sz. főúton 3 korrekcióját, valamint 4 db körforgalmú csomópontot, 2 db aluljárót és 4 db felüljárót építünk. A fejlesztés eredményeképpen 2015 nyarára gyorsforgalmi úton lehet majd elérni Csorna települését. A projekt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 85% európai uniós és 15% állami forrás felhasználásával valósul meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyulak lepik el Győrt - Húsvét az állatkertben - fotók, videó

A hagyományokhoz híven Húsvét hétfőn a győri állatkert idén is színes programokkal várja az… Tovább olvasom