Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Forgalomkorlátozások

A Győri Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya forgalomkorlátozást rendel el június 21-én 18-tól 19 óráig Győrben.
A forgalomkorlátozás a Marcalváros II. városrészből, a Balázs Béla ÁMK oldalától induló Savaria légió felvonulási útvonalára vonatkozik. A korlátozás a Lajta u. – Nagy Imre u. – Városház tér – Baross G. út – Széchenyi tér – Baross G. út – Arany János u. – Zechmeister u. – Benczúr u. (volt jégpálya) – Rába-part vonalán lesz a résztvevők testi épségének megóvása érdekében, akik kötelesek a menetirány szerinti jobb oldalon a szélső forgalmi sávban haladni. Egyéb forgalmi korlátozást a gépjárművek részére nem írnak elő.
Ugyancsak forgalomkorlátozás lesz június 21-én 19 és 24 óra között a Zechmeister utcának a Rát M. tér és Petőfi tér közötti szakaszán – a Győri Nyár megnyitóünnepségén részt vevők testi épségének megóvása és a programsorozat zavartalan, biztonságos lebonyolítása érdekében. A lezárt útszakaszon a megadott időpontban járművel közlekedni tilos! Az útszakasz biztosítását a Győri Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai látják el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermektragédia

Szülei karjában halt meg a kórházba szállítás közben az a kétéves kisgyerek, akit egy személyautó… Tovább olvasom