Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Forgalomkorlátozás

Győr - Az Arrabona Futófesztivál biztonságos lebonyolítása végett ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombat reggel 9-től déután 1 óráig Győrött.

Az Arrabona Futófesztivál biztonságos lebonyolítása végett ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombat reggel 9-től déután 1 óráig Győrött
- az Erfurti útnak (a Jereváni út felől a Fehérvári út irányába haladó forgalmi sáv) az Opel Nádor Autó Kft.-hez vezető út és a Jereváni út közötti szakaszán.

- a Zöld útnak (a Jereváni út felől a Fehérvári út irányába haladó forgalmi sáv) 81. számú főút és a Kisdiófa út közötti szakaszán.

Maximum 5–10 perces időtartamban megállítják a forgalmat szakaszosan, csomópontonként a versenyzők elhaladtáig a verseny útvonalán: a Zöld úti tó–Zöld út–a Zöld utat és az Erfurti utat összekötő parkoló illetve bekötő út–Erfurti út–Soproni út–Győr, Zöld úti tó útvonalon.

A zárt pályára a rajtszámmal jelölt versenyzők, az oda beosztott technikai személyzet léphetnek be. A nézők belépése a zárt pályára tilos!
A korlátozás ideje alatt a lezárt útszakaszra mindennemű járművel behajtani tilos, megkülönböztetett jelzést használó járművek a zárt pályán csak abban az esetben közlekedhetnek – fokozott óvatossággal – ha úticéljuk más módon nem megközelíthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben a Kaukázus

A nyári fesztiválturné után szeptember 27-én Győrben a PÁGISZ ÁMK-ban lép fel az új zenei generáció… Tovább olvasom