Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Forgalmirend-változás a Körkemence utcában

Radnóti Ákos önkormányzati képviselő megkereste az Útkezelő Szervezetet a Körkemence utca forgalmi szabályozása céljából, mivel lakossági bejelentéseket és kéréseket kapott a forgalom szabályozása miatt.
A kérést megvizsgálták az Útkezelők, s ezt követően megállni és várakozni tilos tábla került kihelyezésre a Körkemence utca bevezető szakaszán a Szabolcska utca irányából.Kiegészítő jelzésként a tiltás hétköznaponként 6-18:00 óra között érvényes és a gépjármű elszállítható. A szabályok betartását a rendőrség és a közterületfelügyelet ellenőrizni fogja.A tábla kihelyezését indokolta a gyógyszertár körül állandósult teherautó-parkolások, ami az útszakaszon zavarta a közlekedést. Figyelembe vettük a szomszédban működő Speciális Szakiskola helyzetét is, lehetőség szerint így csökkentettük a forgalmat és a veszélyt a problémás szakaszon.

Olvasóink írták

 • 3. Goldmund 2011. június 15. 10:04
  „A Körkemence utcába az hajtson be autóval, akinek ott, vagy a Téglavető utcában, vagy maximum a Szabolcska utcában van dolga. A legtöbb, Fehérvári út felől behajtó autós csak azért megy arra, mert két lámpás kereszteződést (=várakozást) kikerül vele, ha a Szigethy útra fordul ki a végén. Semmi nem indokolja, hogy őnekik könnyebb haladást biztosítsanak megállást tiltó táblákkal. A Körkemence utca bicikliseknek való, hogy minél rövidebb szakaszon hallgassák a Fehérvári úton és a Szigethy úton dübörgő járműveket.”
 • 2. urbaniastapista 2011. június 10. 21:38
  „A forgalmat ezzel hogyan csökkentették?”
 • 1. Gab2000 2011. június 10. 20:19
  „Ez egy eszement baromság a teherautó és kamion parkolást kellett volna tiltani nem az egészet ja azért megkérdezném hány kamiont kerék bilincseztek le ott a közterület felügyelők eddíg erre kérném a választ

  Ja a gépkocsit el lehet szállítani a kamion meg nyugodtan várakozott mert nincs rá eszközük”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pünkösdi programok Győrben és környékén

Nem tudod, mit csinálj Pünkösdkor? A kisalfold.hu összeszedte a győri (és környéki) rendezvényeket.… Tovább olvasom