Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Forgalmi változások és éjszakai járatok a győri nyárzárón

A nyárzáró nagykoncert biztonságos lebonyolítása érdekében a hétvégén útlezárásokra, a buszközlekedés változására kell számítani. A rendezvényen résztvevők hazajutását éjszakai járatok segítik…
4 Évszak Fesztivál – Nyárzáró koncert
2012. augusztus 25.
Esőnap: 2012. augusztus 26.

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2012. augusztus 25-én 00:00 óra és 2012. augusztus 25-én 20:00 óra közötti időben
valamint 2012. augusztus 26-án 00:00 óra és 2012. augusztus 26-án 04:30 óra közötti időben Győr, Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út, a Jókai úton a Révai út és Szent István út valamint a Jókai útnak az Árpád út és Szent István út közötti szakaszán.

2012. augusztus 25-én 20:00 óra és augusztus 26-án 00:00 óra közötti időben Győr, Szent István úton a Munkácsy út és a Teleki út, a Jókai úton az Árpád út és a Szent István út, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út, a Baross hídon a Wesselényi út és Szent István út valamint a Hunyadi úton a Bartók Béla út és Baross híd közötti szakaszán a nyárzáró koncerten résztvevők biztonsága érdekében.

A 2012. augusztus 25-én 00:00 óra és 20:00 óra közötti forgalomkorlátozás ideje alatt a lezárt útszakaszra a menetrend szerint közlekedő helyi járatú autóbuszokon kívül mindennemű járművel behajtani tilos. A 2012. augusztus 25-én 20:00 óra és augusztus 26-án 04:30 közötti forgalomkorlátozás ideje alatt a lezárt útszakaszra mindennemű járművel behajtani tilos.

Amennyiben a rendezvény rossz időjárási körülményekre való tekintettel 2012. augusztus 26-án kerül megtartásra, az ideiglenes forgalomkorlátozást augusztus 25-én 00:00 órától augusztus 27. 04:30-ig tartják fenn.


Forgalmi változások Győr helyi és helyközi autóbusz-közlekedésében

2012. augusztus 25-én 00.00 óra és 20.00 óra (esőnapon /a szombati koncert elmaradása esetén/ – augusztus 26. 19.00 óra) között a Szent István út Baross Gábor híd és Aradi vértanúk útja közötti szakasza lezárásra kerül (a Baross Gábor híd járható), ezért

- az 1-es és a 85-ös főúton nyugat felé illetve felől közlekedő helyközi autóbuszjáratok a Baross Gábor híd helyett a 821-es főút – Szigethy Attila út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

- a Révai Miklós utca megállóhelyről induló helyi járatok a Szent István úton keresztülhaladva az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek és térnek vissza eredeti útvonalukra.
A 2, 5, 8, 12, 22, 22A, 22Y, 30, 30A, 31, 38 jelzésű járatok a Városháza megállóhely helyett az Aradi vértanúk útja, Megyeház megállóhelyen állnak meg.

- Az 1, 6, 7, 11, 11B, 14, 17, 17A, 17B, 37, CITY jelzésű járatok Sziget, Újváros, Pinnyéd és a Virágpiac irányában a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek. Nem érintik az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyet, de a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen megállnak. A Belváros irányában a Jókai utca – Szent István út – Honvéd liget – Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca útvonalon közlekednek az autóbuszok. Ezek az autóbuszjáratok az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen nem állnak meg. A CITY jelzésű járatok a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyet nem érintik.

2012. augusztus 25-én 20.00 órától (esőnapon /a szombati koncert elmaradása esetén/ – augusztus 26. 19.00 órától) üzemzárásig a Szent István út Teleki László utca és Aradi vértanúk útja közötti szakasza valamint a Baross Gábor híd teljes szélességben lezárásra kerül, ezért

- az 1-es és a 85-ös főúton nyugat felé illetve felől közlekedő helyközi autóbuszjáratok a Baross Gábor híd helyett a 821-es főút – Szigethy Attila út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

- a helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek. A Révai Miklós utca megállóhelyről nem indulnak és nem érkeznek autóbuszjáratok, ennek megfelelően a Városháza és a Gárdonyi Géza utca megállóhelyek sem üzemelnek.

- a Sziget, Újváros, Pinnyéd és a Virágpiac irányából közlekedő járatok a Jókai utca – Szent István út – Honvéd liget, majd balra kanyarodva az Aradi vértanúk útja – Árpád út útvonalon közlekednek. Az autóbuszjáratok az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyen nem állnak meg.

- Az 1, 6, 7, 11, 17A, 37 vonalak járatai Nádorváros felől a Bartók Béla útig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a – Nádor aluljáró – Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Szent István út, Iparkamara megálló (bútorbolt) és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Honvéd ligetig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István útról balra kanyarodva az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca – Szent István út – Nádor aluljáró – Eszperantó út terelőútvonalon közlekednek.

- A 2-es járatok a Bartók Béla út munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

- Az 5-ös vonal járatai Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca, Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken.
A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

- A 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Honvéd ligetig eredeti útvonalon közlekednek, majd a Szent István útról balra kanyarodva az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca – Szent István út terelőútvonalon közlekednek.

- A 22, 22A, 22Y vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út – Szigethy Attila út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

- A 8, 12, 30, 31 vonalak járatai a Nádor aluljárón keresztül a Bartók Béla út, munkaügyi központig közlekednek és onnan is indulnak.

- A 38 vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

- A Pinnyéd felé menetrend szerint 22.40 órakor az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről induló 37-es jelzésű járat a Bajcsy-Zsilinszky úti megállóhelyről indul.

- A 21.18 órakor Gyirmótról induló 37A jelzésű járat Bartók Béla út, munkaügyi központig közlekedik.

- A menetrend szerint 22.37 órakor a Révai Miklós utcából induló 37A jelzésű járat a Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) megállóhelyről indul, és bevárja a 22.20 órakor Bácsáról induló 11-es jelzésű járatot, melynek az adott megállóba várható érkezése 22.40 óra.


A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.


Éjszakai különjáratok
A rendezvényt követően a résztvevők hazaszállítása céljából díjmentesen igénybe vehető éjszakai különjáratok indulnak:

• Virágpiac megállóhelyről 23.15 órakor (Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyen is megállva):
o 901 jelzéssel az 1-es vonalán Újvárosba, majd Sziget és Pinnyéd útvonalon,
o 906 jelzéssel a 6-os vonalán Sárásra, majd a 11-es autóbusz útvonalán Bácsára,

• Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről 23.15 órakor:
o 907 jelzéssel a Mester utcán, majd a 7-es vonalán Szabadhegyre, onnan a Templom utca után a 6-os autóbusz útvonalán Kismegyerre,
o 917 jelzéssel a 17-es vonalán Adyvároson keresztül a Zöld utcába,

• Eszperantó út, autóbusz-állomás megállóhelyről (Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen is megállva):
o 22A jelzéssel 23.15 órakor Marcalvárosba,
o 922 jelzéssel 23.30 órakor* a 22-es vonalán Marcalvároson keresztül Ménfőcsanakra gyirmóti betéréssel,
o 931 jelzéssel 23.15 órakor Gyárváros és Likócs érintésével Győrszentiván, Kálmán Imre útra (homoksori betéréssel).

* = az autóbusz a zsúfoltság és az esetleges utaslemaradás elkerülése érdekében kettőt fordul: 23.15 órakor hazaszállítja a Marcalvárosig utazókat, majd rögtön utána, 23.30 órakor a Gyirmótig és Ménfőcsanakig utazókat is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jöjjön Győrbe dolgozni!

Legkésőbb október 1-jén elindítják azt a programot, amellyel a gépipari kis- és középvállalkozások… Tovább olvasom