Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Forgalmi változás március 15-én Győrben

A március 15-i, győri ünnepségekhez kapcsolódóan a nap folyamán több alkalommal is forgalomkorlátozásra kell számítani a Belvárosban, ami érinti a buszközlekedést is.

Lezárások a Városháza környékén
A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2011. március 15-én 10.45 és 12.00 óra közötti időben a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi vértanúk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és a Szent István út, valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán a városi ünnepségen résztvevők testi épségének megóvása érdekében.

Ugyancsak ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben március 15-én 17.30 és 20.00 óra közötti időben a Szent István úton a Baross híd és a Munkácsy út, valamint az Aradi vértanúk úton a Révai út és a Szent István út közötti teljes szakaszán a Magyar Kettős című ünnepi műsor biztonságos lebonyolítása érdekében.

A lezárt útszakaszra mindennemű jármű behajtása tilos.


Korlátozások március 15-én nagyobb térképen való megjelenítése


Terelőútvonalon vagy módosított útvonalon a buszjáratok
A Kisalföld Volán értesíti utasait, hogy 2011. március 15-én – kedden – 10.45 és 12.00 óra között, továbbá 17.30 és 20.00 óra között az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet. A helyi autóbuszjáratok szintén módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a következő megállóhelyeket: Révai Miklós utca, forgalmi iroda – Városháza – Aradi vértanúk útja, Megyeháza – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca.

Az 1, 2, 7, 17A, 23A vonalak járatai Nádorváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd megállóhelyen, valamint a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Baross Gábor útnál létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen.

A Korányi Frigyes térről 11.15 órakor induló 2A járat az Árpád úti ideiglenes megállóhelyig szállít utasokat.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 6-os vonal járatai Kismegyerről Sárásra változatlan útvonalon közlekednek. Sárás felől a Teleki László utca, színház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Nádor aluljáró – Eszperantó út – útvonalon érik el a Bartók Béla utat. Előírt továbbindulási idejüket a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen várják be, ahol felszállási lehetőséget is biztosítanak Kismegyer felé.

A 8, 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Baross Gábor útnál létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. A 8-as autóbuszok előírt továbbindulási idejüket a Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyen várják be. A menetrend szerint a Révai Miklós utcából induló 8-as járatok a Szent István út, Iparkamara megállóhelyről (a volt bútorbolt elől) indulnak Pinnyédre.

A 11-es vonal járatai a Teleki László utca, színház megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

Az AUDI szerszámgyártól 18.10 órakor induló 12-es autóbuszjárat a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyre érkezik.

A 22, 22A vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út – Szigethy Attila út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a központ felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 30, 30A, 31 vonalak járatai a Szent István út, Iparkamara megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek. A 8A vonal járatai Likócs felől szintén a Szent István út, Iparkamara megállóhelyre érkeznek.

A 37, 38 vonalak járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolai bajnokság félévente

Vasárnap reggel 8 órától rendezik meg a győri Krúdy-gimnázium tornatermében az iskolai… Tovább olvasom