Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Forgalmi korlátozások, dugók

Győr - Tizenhét győri utcában, zömmel lakóutcákban kezdődik a napokban útfelújítás, és tart május végéig, június elejéig. A munkák egy jó része jelentős forgalmi változással jár, ezért a következő egy-két hónapban sok helyen lehet számolni torlódásokkal, dugókkal.
Az útfelújításokat sok helyen közműcserék is megelőzik, ezeket decembertől kezdve egyeztette a szolgáltató cégekkel a város útkezelő szervezete. A Közlekedés-fejlesztés 2008 nevű program egyébként 1,5 milliárd forintba kerül, ennek része a mostani 17 utca felújítása, összesen 3425 méter hosszban, 329 millió forint költséggel.
Az érintett utcák, útszakaszok: Béke u. teljes hosszon, Csalogány u. első ütem, Esztergető u. első ütem, Galamb u. a Babits u. és a Bem tér között, Gomba u. teljes hosszon, Ifjúság körút járdaátépítés, Ikva u. 34.48. járdafelújítás, Karinthy u. az István király és a Kinizsi u. között, Kismegyeri u. a körforgalom és a Kalász u. között, Liget u. a Nép és a brigád u. között, Páskom u. első ütem, Rábca u. teljes hosszon, Szabolcska u. iskola előtti szakaszán sebességcsökkentés, Szegfű u. teljes hosszon, Tákó u. teljes hosszon, Újvilág-Újkapú-Liszt F. u. csomópont korszerűsítés, Veres Péter u. a Csanaki u. és a Krúdy u. között.

Hétfőn megkezdődik a 81-es főút (Fehérvári u.) átépítése is a Kacagány és a Mészáros Lőrint utca között, a Fehérvári út a belváros felé lesz egyirányú, a belváros felől jövet pedig már az Árkád csomópontnál táblák jelzik a javasolt elkerülő útvonalakat. A 7-es és a 23as buszok befelé a Fehérvári úton haladnak (a Graboplast melletti megálló megszűnik), visszafelé pedig a Puskás Tivadar u. - Ipar u. nyomvonalon járnak.

Olvasóink írták

  • 2. Tibi007 2008. március 27. 11:57
    „És az évek óta ígérgetett belváros, ami úgy néz ki, mintha szét lenne bombázva? Naponta járunk erre, és biztos csak a mi autónk nem szereti a hepe-hupákat....”
  • 1. bergengóc 2008. március 27. 11:37
    „ezér a demszky monnyon le!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autóországban jártunk

Németország - A Kisalföld tudósítója egy hetet töltött a VW-konszern központjában, Wolfsburgban.… Tovább olvasom