Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Főosztályok a győri városházán

A közgyűlés tavaly őszi döntése értelmében új szervezeti felépítéssel működik a győri polgármesteri hivatal január 1-jétől – tájékoztatott dr. Lipovits Szilárd jegyző.

Főosztályvezetői rendszer jött létre, 17 osztállyal és további csoportokkal. Megalakult a jegyzői kabinet is, amelynek feladata a hivatal működésének biztosítása.

A vezetői kinevezések megtörténtek. A hatósági főosztály élére Benedeczkiné Bartos Judit, a városi gyámhivatal korábbi vezetője, a kulturális főosztályéra Serfőzőné Tóth Andrea volt kulturális csoportvezető került. A humánpolitikai főosztály első embere Páternoszter Piroska, a népjóléti osztály exvezetője lett. A településfejlesztési főosztály vezetőjének Fűke Pétert, a stratégiai, városfejlesztési és városépítési osztály eddigi vezetőjét választották. A gazdálkodási főosztályt Nagy Tamásra, a pénzügyi osztály korábbi vezetőhelyettesére, a városmarketing- és sportfőosztályt Szombati-Serfőző Eszterre, a kommunikációs és városmarketing-csoport korábbi vezetőjére bízták. Dr. Lipovits Szilárd az átalakítástól a hatékonyság javulását várja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fagyos győri vizeink: sokan húznak korcsolyát a dermesztő hidegben - videó

A kisalfold.hu munkatársai négy nyílt vízparti szakaszon nézték meg Győrben és környékén, hogy… Tovább olvasom