Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Fontos változások a forgalmi rendben

Szombaton helyreállt az eredeti forgalmi rend az Álmos utcában, újra két irányban lehet közlekedni.
A győri útkezelő szervezet tájékoztatása szerint vasárnap és hétfőn aszfaltozzák a Szigethy Attila út–Tihanyi Árpád út csomópontot, valamint a csatlakozó útszakaszokat, ezért a csomópont Tihanyi Árpád úti ágait lezárják a forgalom elől. A csomóponton keresztül a Szigethy Attila úton csak egyenes irányban lehet közlekedni, a tömegközlekedésben a következő változások lesznek:

A Fehérvári úton (81. sz. főút) keresztül közlekedő autóbuszok változatlan útvonalon közlekednek. A Szent Imre (82. sz. főút) és Nagy Imre (83. sz. főút) utcákon keresztül közlekedő járatok a Tihanyi Árpád út–Magyar utca–Szent Imre út–Szigethy Attila út terelő útvonalon közlekednek, így a Tihanyi Árpád úton a Malom ligeti, valamint a Szigethy Attila úton az Ofotértnál lévő megállóhelyei nem üzemelnek. A Magyar utcában a Március 15. úti csomópontnál ideiglenes megállóhelyet jelölnek ki.
A helyi autóbuszok közül a 19-es, 32-es, 33-as, 34-es, 35A-s, 36-os, 37-es, 39-es és 40-es járatok a Bartók Béla út–Szent Imre út–Magyar utca–Tihanyi Árpád út útvonalon közlekednek, a Csaba, Buda, valamint a Tihanyi Árpád útnak a Buda utcai és Török István utcai megállóhelyei nem üzemelnek. Az autóbuszok a terelőúton lévő megállóhelyeken megállnak.

Vasárnap 10–14 óra között rendezvény miatt lezárják a forgalom elől a Dunakapu teret és a Kossuth hidat. A 11-es és 16-os az autóbuszok a lezárás ideje alatt a Széchenyi hídon közlekednek, a Bácsai, Szövetség, Rónay Jácint, Kiss János utcai és Dunakapu téri megállóhelyek ez idő alatt nem üzemelnek!

Szombaton helyreállt az eredeti forgalmi rend az Álmos utcában, újra két irányban lehet közlekedni.

Egyirányúsították a Bem tér északi oldalát a Kálvária utca, a déli oldalát a Zrínyi utca irányába, mert vízvezetéket cserélnek. A belváros felé közlekedő 1-es járatok a Kálvária utca–Galamb utca–Zrínyi utca útvonalon közlekednek.

Felújítják a Rába kettős hidat, a munkálatok idejére – előreláthatóan augusztus közepéig – egyirányúsították a Rába kettős hidat Sziget-Újváros irányába, a Petőfi hidat pedig a belváros irányába. A Pinnyéd, Sziget és Újváros irányából a belváros irányába közlekedő 1-es, 2-es, 13-as, 14-es, 23-as járatok a Kossuth Lajos utca–Petőfi tér–Petőfi híd–Munkácsy utca–Szent István út útvonalon közlekednek, a Zechmeister utcai (Rába-partnál lévő) megállóhely a kivitelezés ideje alatt nem üzemel.

Gázvezetéket cserélnek a Szent Imre úton a Magyar utcai körforgalom és a Szigethy Attila út közötti szakaszon, az úttest középső területét elkerítették a forgalom elől, az autókat a várakozósávba terelték. A forgalom biztosítása érdekében az út szélein lévő lassítószigeteket – ideiglenesen – elbontották.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áll a kerítés az új kutyamenhelyen

Hosszú évek munkája és a városvezetés akarata is kellett ahhoz, hogy a sok vihart kavaró szabadhegyi terület helyett végre ideális helyet találjanak a győri állatmenhelynek. Végül a Pápai úti szeméttelep tövében, a Komszol volt sporttelepén épülhet fel az állatotthon. A kommunális szolgáltató rendkívül kedvező feltételekkel adta bérbe az állatmenhelyet üzemeltető „Emberek az állatokért" Alapítványnak a teljesen közművesített területet. Tovább olvasom