Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Földesné Molnár Anikó kiállítása

Szeptember 29-ig tekinthetik meg a dunaszigeti Földesné Molnár Anikó képeit Győrben.
Földesné Molnár Anikó Sérfenyőszigeten született. Dunaszigeten él, ami három falu, Sérfenyősziget, Doborgazsziget és Cikolasziget egyesítéséből keletkezett. Eredeti szakképzettsége kertésztechnikus.

A Fertődi Kertészeti Technikumban érettségizett, a szakmában néhány évig dolgozott, majd a könyvelést tanulta és könyvelőként dolgozott nyugdíjazásáig.

Felnőtt korában valósította meg gyerekkori álmait, mert 2001 óta fest. Győrben Barabás László tanár úr, festőművész óráira járt másfél évig.

Próbálja elsajátítani a különböző technikákat, szeret új anyagokat kipróbálni, így fest olaj, akril, akvarell, guas festékkel és inkább kedveli az olaj-pastell használatát.

Galéria! Fotók: Szük Ödön


Témái a szigetközi táj, főként ahol lakik, a varázslatos vízi világ, az erdők, rétek évszakonkénti változása a hegyvidékek és kövek világát is kedveli. Az ilyen témájú képeket elsősorban festőkanállal készíti. Célok más tájak bemutatása mellett a változatos felületek érzékeltetése nem csak a színekkel, hanem a festék rétegek különböző vastagságával is.

A festészeten kívül 2001 óta természetfotózással is foglalkozik. Tagja a Győri Ipartestületnek és a Budapesti Művészetbaráti Egyesületnek.

A tárlat szeptember 29-ig látogatható.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borsos Péter kiállítása a a Petőfi Sándor Művelődési Házban

Megnyílt a Petőfi Sándor Művelődési Házban Borsos Péter kiállítása. Tovább olvasom