Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Fogadóórák a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem „Segíthetünk?" című fogadóóráit hetente tartják, mindig azonos időben, ennek lényege, hogy az intézmény vezetői minden formaság és bejelentkezés nélkül állnak a hallgatók rendelkezésére.

„Ezzel is hangsúlyt kapott: a győri egyetem feladatának érzi, hogy a hallgatók lelki egészsége az eredményes tanulmányok jó hátországa legyen." – áll az intézmény közleményében.

A fogadóórák időrendje:

Dr. Szekeres Tamás rektor szerdánként 9 és 10 óra között az igazgatási épület 203-as dolgozó szobájában, dr. Rechnitzer János általános és tudományos rektorhelyettes keddenként 10 órától 12 óráig az igazgatási épület 204-es szobájában, dr. Józsa László, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar dékánja csütörtökönként 10 és 11 óra között az igazgatási épület 306-os irodájában, dr. Kóczy T. László, a Műszaki Tudományi Kar dékánja szerdai napokon 11-től 12 óráig a tanulmányi épület B-302-es irodájában, dr. Szalay Gyula, a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar dékánja a kar Áldozat utca 12. szám alatti épületében, a földszint 7. számú irodában tartja fogadóóráját. Dr. Író Béla egyetemi főtitkárt keddi napokon 16.15 és 17.15 óra között kereshetik fel ügyes-bajos dolgaikkal a hallgatók.

Dr. Kóczy T. László, a Jedlik Ányos Gépész-, Informatikai és Villamosmérnöki Intézet igazgatójaként szerdán 13 és 14 óra között a tanulmányi épület C-604-es irodájában, dr. Koppány Attila, a Baross Gábor Építési és Közlekedési Intézet igazgatója keddi napokon 15-től 16 óráig a tanulmányi épület D-704-es irodájában, dr. Nagy Sándor, a Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézet igazgatója csütörtökönként 12-től 13-ig a Szent Imre út 26-28. szám alatti egyetemi épület igazgatói irodájában, dr. Ruppert István, a Varga Tibor Zeneművészeti Intézet igazgatója kedden 12 és 14 óra között, csütörtökön 8.30 és 9.30 óra között a Kossuth Lajos út 5. szám alatt található egyetemi épület igazgatói irodájában tart fogadó órát.

Megyeri Ciprián egyetemi lelkész április 14-től június 23-ig, szerdánként 17 és 18 óra között a Széchenyi István Egyetem Hegedűs Gyula Kollégiumának Csanádi termében tartja fogadó óráját. A Csanádi terem a kollégium I. emeletén található, s a K/4-es portán keresztül lehet legkönnyebben megközelíteni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színházi kitüntetettek a megyében

Március 15. alkalmából a színházi élet kiemelkedő képviselői is díjakat, kitüntetéseket vehettek át.… Tovább olvasom