Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Főbe lőtte magát

A Kisalföld információja szerint március 15-én este a győri, 12. légvédelmi rakétadandár szolgálatban lévő egyik őrparancsnoka, P. R. hivatásos törzsőrmester szolgálati fegyverével főbe lőtte magát.
A 12. légvédelmi rakétadandár parancsnoka, Varga László dandártábornok nem cáfolta s nem erősítette meg lapunk azon információját, hogy P. R. törzsőrmester március 15-én este szolgálati fegyverét használva lett öngyilkos.

– Értetlenül állunk a történtek előtt. A hivatásos törzsőrmester hétfőn, az esti órákban szolgálatteljesítés közben, kettes számú őrparancsnokként vesztette életét. Az elsődleges rendőrségi szemle egyértelműen kizárta az idegenkezűséget, és államigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit – válaszolta tömören lapunk kérdésére a tábornok.
A rendőrségi eljárással párhuzamosan a parancsnok a szükséges intézkedést megtette, s bizottságot hoztak létre az eset körülményeinek kivizsgálására.

Az elhunyt budapesti törzsőrmester 1999-től 2001-ig Sárbogárdon szolgált, majd Győrbe került rajparancsnoki beosztásba. Holttestét az őrszoba pihenőjében találták meg katonatársai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekek az autófeltörők között

Főiskolás fiatal mellett gyerekek törtek fel autókat Győrben. A rendőrségnek új módszereket kell… Tovább olvasom