Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Fő a biztonság: játszótereket kerítettek körbe Adyvárosban

Folytatódott a játszótér korszerűsítési projekt Adyvárosban.
A projekt keretében most a Szabolcska u-Török I.u. kereszteződésben lévő játszótér lett körbekerítve, illetve az Ifjúság körút 39. előtti játszótér elkerítve.

A cél az volt, hogy a gyermekek, a játszótéren biztonságban legyenek és ne tudjanak kiszaladni a közeli úttestre, illetve kerékpárútra.


A környéken élő szülők keresték meg Radnóti Ákos képviselőt ez ügyben, mivel sokszor problémát okozott számukra, hogy a két játszótéren nem lehet mindig könnyen vigyázni a gyerekekre a lezárás híján, s megelőzendő a bajt, ezért is kérte közel 30 gyermekes szülő ebben a közbenjárást.


A képviselő ígéretet tett rá, hogy ez megvalósul, a táblásított, korszerű -nem dróthálós - és tartós kerítés elkészült, emellett egy új mókuskereket is kihelyeztek most a Szabolcska utcai játszótérre, ami tavaly már bővült egy négyüléses mérleghintával is.


A képviselő hozzátette, hogy tavaly, minden a körzetében lévő játszótér gazdagodott egy új eszközzel, 13 darabbal, előtte évben pedig átadtak egy teljesen új játszóteret az Ifjúság körút mögött, illetve 3 új ivókutat is elhelyeztek a körzetbe a játszótereknél. Ezzel közel 13 millió Ft-ot fordítottak az utóbbi 2,5 évben a játszótér-fejlesztésekre, amelyek folytatódnak ezután is.

Olvasóink írták

  • 1. ödi 2013. június 27. 15:25
    „Szeretném megtudni hogy Ifjuság krt 83 .szám mögötti játszótér mikor lesz körbe keritve.A kutyafutató közvetlen szomszédsága hagy maga után kívánni valót.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes programok Győrben a Nemzetközi Duna Napon

A Nemzetközi Duna Nap alkalmából június 28-án Győrben, június 29-én pedig Budapesten várja a… Tovább olvasom