Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Filmmaffiás átverés? - A győri Fekete Dávid is a károsultak között

Tízmilliós is lehet a tartozás, amellyel Fekete Dávidnak és több színésznek tartoznak egy zenés film forgatása után.

Több tízmillióval tartoznak és fiktív cég nevére kötöttek szerződést azokkal a színészekkel és stábtagokkal, akik részt vettek a Talent: A Sikercsapat című fiataloknak szóló zenés film munkálataiban - írta a Blikk.

Blikkhez eljutott információk szerint, bár a forgatás egész nyáron zajlott, és az utómunkálatok azóta is tartanak, senkit nem fizettek ki, azóta hitegetik a sztárokat.

– Álmomban sem gondoltam volna, hogy felkérnek egy munkára, és nem leszünk kifizetve egy ilyen neves, nagy produkcióban – kezdte elképedve Fekete Dávid (27), aki elmondása alapján a forgatás minden percét élvezte, és sajnálja, hogy ilyen botrány alakult ki a film kapcsán.

– Ez egy zenés-táncos, már-már musicales filmnek készült, és nagyon közel áll hozzám a dalok miatt, annak ellenére, hogy én egy rosszfiút alakítok benne. Mondhatni az egész nyaram ráment, felutaztam a budapesti forgatásokra önköltségen, és vártam, hogy amiben megállapodtunk a producerrel, azt megkapom. Úgy tudom, hogy a fiktív cég nevére kötött szerződések miatt nem tudnak minket kifizetni, de nemcsak a színészeket, hanem az alkotókat, a statisztákat és a táncosokat sem, és már hónapok óta mindenki a pénzre vár, amely számításaim szerint több tízmillió forintra rúg – mesélte Dávid.

A lap megkereste a film rendezőjét, Illés Lászlót, aki elismerte az esetet, ám nem szeretett volna nyilatkozni a történtekről. A film producerét és egyben az Origo Film Group produkciós igazgatóját, Sipos Kornélt nem érte el a Blikk, így nem tudta meg a választ, hogy miért nem lettek kifizetve a színészek.

További részletek itt >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tombolt a szélvihart: kidőlt fa Győrben és Dunaszegen- fotó

A viharos szél károkat okozott a Dunaszegi park magas fáiban. Tovább olvasom