Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Figyelem! Még nem zárják le a Hűtőházi utat Győrben

Minimum egy hetes csúszásban van azoknak a munkálatoknak a kezdése Gyárvárosban, ami miatt lezárnák a nagyforgalmú utat.

A múlt héten még arról adtunk hírt, hogy június 16-tól megkezdődnek a Pérről érkező és Audihoz vezető geotermikus távhőrendszer kiépítéséhez kapcsolódó munkálatok Gyárvárosban. Hétfőn azonban megtudtuk, a kivitelezés csúszik, a Hűtőházi úton a héten még nem várható korlátozás.

– A Hűtőházi úti geotermikus vezeték beruházója az elmúlt hetekben úgy tájékoztatott, hogy a Hűtőházi úti lezárás június 16-tól kezdődik. Pénteki információjuk már arról szólt, hogy minimum egy heti csúszásban van a kezdés, ehhez mérten a korlátozás bevezetése is – tájékoztatott a Győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Máthé-Tóth Péter hozzátette: - A vezeték építése magánberuházói és nem önkormányzati érdekeltségű kivitelezés, ezért mi is elszenvedői vagyunk a felelőtlen információ átadásoknak. A lezárás kezdési időpontja bizonytalanná vált. Intézményünk abban érdekelt, hogy nagy forgalmat érintő lezárás augusztus végénél tovább ne húzódjon, és tömegközlekedés zavartalanul bonyolódhasson. A lezárást úgy határoztuk meg a vállalkozó felé, hogy a Hűtőházi úti telephelyek megközelíthetők legyenek célforgalmi jelleggel, a teljes áthajtás – tömegközlekedési járműveket kivéve – tiltott lesz – mondta.

Amint pontos információink lesznek a lezárás kezdetéről, tájékoztatjuk olvasóinkat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingatlanokat ad át ingyen az állam Győrnek

Győrben többek között a Széchenyi téri Apátúr-ház, a Kőtár és a Baross út 4. szám alatt könyvtár… Tovább olvasom