Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Figyelem! Elsőbbségadás a Schwarzenberg utcai csomópontban

Újnak számít Győrben a Schwarzenberg utcai jelzőlámpás csomópont átépítése, de látszik is, hogy még nem szokták meg az autósok az átalakított forgalmi rendet – írta olvasónk.

Olvasónk szerint azokat, akik a Batthyány tér felől érkeznek ide és a Tarcsay utcába kanyarodnak be a zöld jelzésnél, el kellene engedniük azoknak, akik az Árkád felől érkeznek és jobbra kanyarodnak.


„Nekik az elsőbbségadás táblát kellene figyelembe venniük, többet is kiraktak nekik, rikító kerettel. Azonban mivel övék a kiskanyar, nem gondolnak arra, hogy a balra nagy ívben kanyarodóknak előnyük van velük szemben, mivel az ő haladásukat jelzőlámpa irányítja. Igyekeznének is sorban minél többen átérni a zöld alatt, de az Árkád felől érkezők bedugják a kocsijuk orrát a szabályosan haladó autók elé. Aki az ütközést elkerülendő kiengedi őket, azt kockáztatja, hogy hátulról belemennek. Szerintem veszélyesebb lett így ez a kereszteződés. Az biztos, hogy itt nem szabad rutinból vezetni. Legalább az újságon keresztül is hívják fel a figyelmet erre" – fogalmazott olvasónk.Akik az Árkád felől érkeznek a Schwarzenberg utcai csomóponthoz, azokra elsőbbségadás tábla vonatkozik, az előttük nagy ívben kanyarodókat is el kell engedniük.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rising Star döntő - Alfréd a negyedik helyen végzett

A győri Fehérvári Gábor Alfréd úgy érzi, rengeteget kapott a műsortól, elkészült az első saját dala… Tovább olvasom