Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Fidesz: Lehet ötletezni, de nem dilettánsan

Lehet ötletezni, de nem megalapozatlanul, nem a tények ismerete nélkül, olyan dilettánsan, ahogy Neupor Zsolt tette – mondta a Fidesz kedden délutáni sajtótájékoztatóján dr. Somogyi Tivadar alpolgármester az MSZP győri szervezetének délelőtti tájékoztatóján elhangzottakra reagálva.

Simon Róbert alpolgármester szakmailag megalapozatlannak minősítette a szocialisták javaslatát, hogy a költségvetésből 1 milliárd forintot különítsenek el a győri vállalkozások életképességének segítésére. Erre nincs fedezete az önkormányzatnak. Kalmár Ákos, a pénzügyi bizottság elnöke egyebek között arról beszélt, hogy az amúgy is csökkenő bevételekből az iparűzési adó mérséklésével nem lehet lefaragni. A város ebből származó bevétele a múlt évben 15,7 milliárd forint volt, az idén óvatos becslés szerint (mert pontosan nyilvánvalóan most nem lehet meghatározni) 14 milliárd forint lesz. A már elhatározott fejlesztések csaknem 8 milliárd forintot tesznek ki (s persze van sok egyéb kiadás is).

Olvasóink írták

 • 8. todoer 2009. február 04. 11:52
  „bocs : alpolgármesterséget akartam írni”
 • 7. todoer 2009. február 04. 11:51
  „Valaki !
  Én csak Somogyi úr egészségéért aggódom ( alporgálmesterség, rendelőintézet igazgatása, felügyelőbizottsági tagság , magán rendelés , ) nem lesz sok ? Időben hogy egyezteti össze vagy ő képes rá hogy egyszere két helyen legyen ? Az iparűzési adó adatait pedig Győr város hivatalos honlapjáról vettem , O V pedig állandóan az adó csőkentésről beszél , csak a tényeket írtam le, cáfold meg .Ja és én senkit nem minősítettem .
  Kedves Joco . Ezek szerint vannak ilyen szavazók is .”
 • 6. SAmu 2009. február 04. 08:09
  „"Ötletezni": ez nem magyar szó. Úgy látszik a párt a nemzeti jelleget csak a büfögő nyelvrontás szintjén tartja....”
 • 5. joco 2009. február 04. 06:08
  „Todoer: Más a fidesz politikája ha ő van hatalmon(önkorm, vagy csak arra gondolj mikor Ov. "királysága" idején elutasitotta a kettösállampolgárságot vagy privatizálni akarta az Eü.-t stb) és más ha ellenzékbe van. De hát remélem, hogy eme érdekes "kettösséget" talán észreveszik a "szavzok" is .
  Ja és érdekes mikor"valaki"-k nem érvelnek, hanem minösitik a másik véleményét. Hát ilyenek a fidesznyik szavazok?”
 • 4. Valaki 2009. február 03. 21:11
  „3. todoer

  Asszem rajtatok nem tud segíteni, mert nem agyturkász! :)))”
 • 3. todoer 2009. február 03. 17:37
  „2007-ben 8,1 milliárd 2008-ban 15,7 milliárd ft bevétel az iparűzési adóból , ami 2 % ( Debrecenben 1 % ) de nem lehet csökkenteni .Már elhatározott fejlesztések ? Ne a gumicsont Marcalvárosi uszodával meg a Széchenyi térrel példálózzanak . A Fidesz ,élén Orbán Viktorral mindig az adócsökkentést és a magyar vállalkozások támogatását kéri számon a kormányon . Lehet hogy ez a Fidesz irányította városokra nem vonatkozik ?Noire , igazad van , Somogyi dr mindenhez ért ( vajon a betegekre mikor van ideje )”
 • 2. Noire 2009. február 03. 16:15
  „dr Somogyi Tivadar a polhisztor ... Ő már csak ért hozzá :-)))))))))”
 • 1. Eva- 2009. február 03. 16:08
  „Remélhetőleg ezt az országos vezetés is így tartja!a fideszben!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymilliárdot különítenének el `válságkezelésre`

Idei első sajtótájékoztatóján az MSZP győri szervezetének elnöke, Neupor Zsolt egyebek között arról… Tovább olvasom