Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Fidesz: Győrt a győriek építik!

Győr - A Fidesz győri elnöksége sajtóközleményben reagált a szocialisták szerdai sajtótájékoztatójára, amelyről tegnap MSZP: Nem az a fontos, ki hozza pénzt címmel tudósítottunk. Ezt írják:
„Az MSZP győri szóvivője végre elismerte azt, ami a szocialisták megyei és városi elnökének eddig elkerülte a figyelmét: Győr eredményesen pályázik a fejlesztési forrásokra. Azt viszont tévesen állítja Gergely Zoltán, hogy az ebből származó pénzeket a szocialista kormánytól kapja a város. Győr ezt abból a több mint kétmilliárdos kormányzati sarcból nyeri vissza, amelyet adóerő-lefölözés címén a kormány elvont az önkormányzattól, amellyel büntette az önkormányzatot – nem egyedüliként az országban.

A szocialisták nem fejlesztenek, és nem építenek semmit – immáron hat éve! Ellenkezőleg. Minden önkormányzatnak válságmenedzselésre van szüksége ahhoz, hogy az elvonások következtében kevesebb normatívához jutó intézményeit biztonságosan tudja működtetni. Hogy legyen világítás az iskolákban, ellátás a kórházakban, fűtés a szociális intézményekben. (...) Az önkormányzatokra minden eddiginél nagyobb felelősség hárul, hogy az ország ne bénuljon le. Győr sorsa a győriek kezében, a győri városvezetés kezében van. A félrevezető szocialista propagandával ellentétben: Győrt nem a kormánypártiak, hanem a győriek építik!"

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. hartg 2008. október 19. 10:28
  „Engem csak az zavar, hogy miért az megy itt is, mnt az egész országban, hogy a Zsoltunknak, ahogyan a Vityának egy önálló cselekedete és gondolata sincsen, csak mindig ellentmondani...
  Nem vállalnak föl semmit, hanem mocskolódnak.”
 • 28. Karesz 2008. október 18. 22:29
  „Kedves Apám Kelvin!
  Elolvastam újra a Te útmutatásod is, és látom Te vagy az Én okos Apucikám. Sajnálom, hogy rád ütöttem! Azért én talán nem vagyok annyira elfogult, FIDESZ fan mint Te drága Apám!”
 • 27. Karesz 2008. október 18. 22:21
  „Kedves Kelvin!
  Tudom, hogy a cikk arról szól, hogy melyik a nagyobb marha. Ugyanakkor a címe pedig arra utal, mintha valóban győriek építenék Győrt. A mutyira céloztam igen bölcs és észosztó barátom. Nem tudom fórumoztál már máskor is? Gyakran előfordulnak ott a cikkhez társítható gondolatok is. Arra gondolsz, hogy szidjam én is valamelyik bandát? Egyik 19, a másik 1 híján 20!”
 • 26. kelvin 2008. október 18. 16:19
  „Kedves Jocó! Talánb balogh jocó? Állandóan előállni ezzel a nádor aluljáróval, hát öreg, leégne a bőr a számról. Egy száz szézalékig hitelből fedezett beruházást, az adófizetők pénzéből, nulla önkormányzati pénzügyi garanciavállalással megépíteni... Hát azt a hülye is tudja. Adósságba verni a várost, aztán majd az utánam következő kigazdálkodja, én még sütkérezem a napfényben, az bizony elégtelen.”
 • 25. kelvin 2008. október 18. 16:16
  „Karesz. Hogy jön ez ide barátom? Félreértetted a cikket. Olvasgassad még egy kicsit kisfiam, oké?”
 • 24. Karesz 2008. október 18. 13:07
  „Győrt a győriek építik? Nézze már meg valaki, hogy az önkormányzati fenntartású intézményekben akkor miért budapesti vállalkozók végzik a munkák egy részét a győriek helyett? Esetleg a FIDESZ frakció tagjai ennek utánna is tudnak nézni. Jabaslom szóljanak maguknak, lehetőleg ne este lefekvés előtt, mert még elfelejtik mire felébrednek!!”
 • 23. joco 2008. október 18. 11:59
  „"A szocialisták nem fejlesztenek, és nem építenek semmit - immáron hat éve"

  "Ez a nyilatkozat egy nagy marhaság, minden elemében.
  A semmi az elmúlt pár évből:
  Nádor aluljáró
  Fehérvári úti elkerülő
  Fehérvári út - Szigethy A. út - Ipar utcai körforgalom
  Fehérvári út - Szent István út - Budai úti Árkád körforgalom ...:"
  hát jobbos reagálok a két idézetböl talán valamelyik nem igaz.Hát melyik?”
 • 22. kelvin 2008. október 17. 22:23
  „Nagyika!

  Fel ne izgassa magát, mert drága a szívgyógyszer, tudja, megemelte a kedvenc ferije meg a kormánya. Egyébként örülök, hogy többek mellett az én adómból eltartott nyugdíjas mamiként 4 évente jól elmegy szavazni és kiba...ni velem meg a saját unokáival. Gratulálok a gerincéhez!”
 • 21. Lázadó 2008. október 17. 19:58
  „Válasz Csubakkának: Már régem semmik vagyunk a saját hazánkban!A nagy külföldi multik dolgoztatnak minket létbérért,akiknek a kormány mindent megenged hogy lehúzzák a Magyarról a bőrt.De nekünk csak ez jut:(Dolgozz a pofád befogod ha nemtetszik valami tudod merrevan az ajtó!)Sajnos évek óta ilyen országban élünk.”
 • 20. {gli} 2008. október 17. 13:37
  „Az imént hallottam az MR6 Régió Rádióban Németh Zoltán alpolgármester úr nyilatkozatát, amely szerint rohammunkában készült el a városháza előtti tér. Pedig még menet közben Borkai úr kérésére bővítették is a tartalmat, legyen díszvilágítás is. Ezzel együtt mintegy 151MFt-ba került a felújítás.
  Nos, nekem az úgymond rohammunkáról más elképzeléseim vannak, ennek a térnek a felújítása -normál esetben- nem igényelt volna 3 hónapot.
  Stallinn #14-es hozzászólását még kiegészítem azzal, hogy a Nádor-aluljáró átadása is megtörtént a választások előtt. Legalább ennyit a semmit fejlesztés cáfolataként.”
 • 19. győri nagyi 2008. október 17. 12:34
  „Kelvinke - még annyit: egyszer már szeretnék egy érdemi hozzászólást tőled is, nemcsak más minősítését!”
 • 18. győri nagyi 2008. október 17. 12:32
  „Kelvinke! Nyasgem! A gondolat még szabad, meg a hozzászólás is. Majd ha a főnökeid lesznek kormányon, akkor úgysem lesz így.”
 • 17. kelvin 2008. október 17. 12:18
  „Nagyika!

  Ha zavarja a kádári szemellenző, amit magára rakott a rendszer, nyugodtan vegye le. Butább nem lesz, de legalább tovább lát az orránál, s már ez is siker.”
 • 16. jános2 2008. október 17. 12:16
  „Nem is értem, hát persze, hogy a győriek építik! Miért is építené a kormánypárt? Az MSZP csak leélte ezt a várost a csontjáig, ahogy az országgal is teszik. Az MSZP ezt az országot évtizedek óta leépíti. A szociknak köszönhetjük, hogy ilyen vacak a demokráciánk, hogy ilyen hátul kullogunk Európában? Naná. Kinek másnak? Vagy nem ők irányították az országot az elmúlt 60 évből 52 éve keresztül? Hát akkor? Miről beszélünk?”
 • 15. grent 2008. október 17. 12:13
  „Csubakka! Ezt a véleményedet a kormánynak szántad ugye? Cím: Gyurcsány ferenc, Budapest, Parlament...”
 • 14. stallinn 2008. október 17. 11:58
  „oklamoha
  Adataid tévesek: az országos választásra elkészült az elkerülő és a Szigethy-Fehérvári úti körforgalom, míg a másik már épülés alatt volt.
  A késleltetett hitelekről meg csak annyit, ezt az orbán-kormány is csinálta, nyilván eltanulták tőlük.”
 • 13. Csubakka 2008. október 17. 11:34
  „Tényleg a városnak az a legfontosabb, hogy ismét felszedje az aszfaltott, és újra burkolja a Városhza előtti teret? De láttam, hogy a Széchenyi téren sem jobb a helyzet. Az elmúlt 25 évben hányszor is került sor új burkolatok lerakására a Belvárosban, illetve a környező házakat hányszor festették újra? Kiszámolta már valaki, hogy ez mennyibe került a városnak? Talán új munkahelyeket is lehetne ilyen ütemben létrehozni, de a magyaroknak, és nem a környező ország vendégmunkásainak. lassan megérjük, hogy a saját hazánkban már semmik vagyunk.”
 • 12. Oszkár 2008. október 17. 10:02
  „Hedvig! Már nem kell vizitdíjat sem fizetni, így ez sem lehet akadálya annak, hogy sürgősen neurológushoz forduljon. Kérem, siessen, mert egy idő után visszafordíthatatlanná válik ez a súlyos paranoia.”
 • 11. {gli} 2008. október 17. 09:01
  „Láttam már eddig elég sok építkezést, de arra nem emlékszem, hogy lett volna olyan, amelyen a mérethez igazodóan ennyi embert foglalkoztattak volna, különösen a múlt héten.
  Értem én, hogy itt osztályon felüli minőséget kellett produkálni, de a letölthető ütemterv szerinti kivitelezési időtartam ahhoz viszonyítva is túl nagy volt. Egy kicsit laza volt az ütemezés.”
 • 10. győri nagyi 2008. október 17. 07:47
  „1./ Én a Városháza előtti felújításnál azt láttam kiírva: Önöknek építjük! Akkor hogy van ez? Ők építik nekünk, vagy magunknak építjük???? A győriek, meg Győr vezetése nem azonos! Győr vezetését a választópolgárok meglehetősen alacsony %-a választotta. Ez TÉNY! 2./ Egyébként meg nagyon jó lenne, ha abbahagynák a mocskolódást. Ha jól emléxem, azzal kezdődött, hogy Győr milyen kevés pénzt kapott ettől a - szoci - kormánytól. 3./Az adóerő-lefölözési szabályt az Orbán-("nemzeti")kormány alkotta.”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nehezebben Marcalvároson át

Győr - Rövidesen felújítási munkák kezdődnek s tartanak karácsonyig Győrött a Marcalvároson átvezető… Tovább olvasom