Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Fidesz: az MSZP tettek helyett csak dumál

Győr - „Szerettük volna eddig is megszorítani annak a győri szocialista politikusnak a kezét, aki saját kormányánál lobbizva, Győr érdekeit szem előtt tartva Győrt uniós forrásokhoz segítette volna, de csak üresen fecsegő szájat látunk" – áll a győri közgyűlés Fidesz-frakciójának lapunkhoz kedden eljuttatott közleményében, amelyben Molnár Csaba véleményére reagáltak.
Keddi számunkban megírtuk: a győri szocialista országgyűlési képviselő arra kérte a jobboldali városvezetést, a Széchenyi tér rekonstrukciója ügyében ne utasítsa el a segítő európai kezet.

A Fidesz-frakció úgy véli, hogy mellébeszéléssel tele a padlás, és tovább nem bízik Molnár Csaba ígérgetéseiben. „A szocialisták nemcsak néhány hónapja, hanem 14 éve altatják a Széchenyi tér felújításának az ügyét.

Végre el kell dönteniük, részt akarnak-e vállalni a közös munkából, vagy csak dumálnak" – zárul a közlemény.

Olvasóink írták

 • 12. optimista 2008. június 20. 12:54
  „Tisztelt Keresztény Jobboldali Vezetők! Hagyják már a sok éve szajkozott beszédjüket, gazdaságiválság, szociális válság stb.Unalmas és a tizparancsolat is mondja , ne hazudj! Kérem BÉKÉT, NYUGALMAT, az embereknek és nem bútitást.Gyurcsány Ferenc rendben fogja hozni a gazdaságot ,mint mutatja a gazdaságikutatóintézet előre jelzése is, cáfolva az Őnök örökös rémhír terjesztését.Emlékezzenek Jézusunk tanaira és probáljank asszerinz élni, nem vízet prédikálni és bort inni.”
 • 11. ubul 2008. június 19. 09:50
  „Joco1.szerintem a reagálásom nem "minősítgető", hanem ez a valóság amit leírtam.Vagy Te nem Magyrországon élsz?Nem visszafelé kell mutogatni, hanem a 6 év alatt lett volna lehetőség felvirágoztatni az országot.
  Tarcus-tól megkérdezném, hogy kit javasol kormányra, a következő választások előtt talán elgondolkodnék rajtam ha megosztanád ezt velem.”
 • 10. tarcus 2008. június 18. 19:30
  „Kedves Noir, neked is igazad van, de Rejtő szerint "fejétől büdösödik a láb", ergo ha eltakarodnak a vezető pozíciók bitorlói, ha a történelmi hagyományainknak megfelelően visszaáll a Felsőház (KONTROLL, UGYE...?), ha fajsúlyosabb lesz a centrista-közép-erő-osztály és politikát hobby-ból művelők (nem zsebtömők) jönnének előtérbe, talán lehetne itt is nagy dolgokat produkálni. Ezek mind-mind HA-k, de talán ha minihitlerünk megkapja végre a hőn áhított köztársasági elnöki sarzsit és lopcsányt is elnyeli a politika sülyesztője, jöhetnek olyanok, akik nem csak a büfében állnak egymással szóban, hanem a minimális kompromisszum-készséget mutatják nyíltan, nem árokásva és nem anyázva, nem éket verve az erdélyi magyarok közt (is), csak kicsit korruptabbak és kevesebbet lopnának, azért látnánk már az alagút végét.”
 • 9. joco1 2008. június 18. 19:29
  „Noir: lehet hogy forditva igaz? az a maradék-ahová te is tartozol- lehet, hogy ök(ti vagytok) az ostobák. Bocsi, de csak minösitgető "reagálásokat" nem szeretem.ubul: ki "mutogat,kire?Ja és jobboskáim olvassátok el a cikket miről szol. A szocik szerint az Eu. pénzt kivánt "felajánlani", de a fidesznyik elv- társaitok megint másrol beszél/t/ek.”
 • 8. Noir 2008. június 18. 19:05
  „Szívemből szóltál Tarcus, de amíg van az országban 4 millió ostoba és/vagy befolyásolható szavazó addig a két nevezett gazember nem tűnik el.”
 • 7. tarcus 2008. június 18. 16:13
  „Ezt az országot ez a két semmirekellő, tehetségtelen bal és jobbfasz társaság tette tönkre, élükön a két legostobább figurával, akit az újkori magyar történelem ismer.Mindkettő csak a zsebtöméshez ért, lenyúltak mindent és a klientúra kielégítése a fő céljuk. Egyik sem külömb a másiknál, akkor lesz itt fejlődés és béke, ha elhúznak a politikából. Soha többet lopcsányokat és minihitlereket.”
 • 6. ubul 2008. június 18. 14:12
  „Szerintem 6 éve az mszp van hatalmon és minden egyes alkalommal a fideszre mutogat.Ha olyan okosak akkor miért nem mutattak fel a 6 év alatt valami eredményt.Vagyis az az eredmény, hogy a béka segge alatt van a gazdaság, az emberek szegények mint a templom egere, eladósodottak, lassan ott tartunk nem lesz mit enni egyes családoknak.Csodálkozom azokon akik még mindig elhisznek nekik mindent, pedig hazugságáradat az egész tevékenységük.Most nem a fideszre meg az Orbánra kéne mutoigatni hanem arra aki tönkrevágta az országot.Persze legjobb védekezés a támadás.”
 • 5. noise 2008. június 18. 12:20
  „Ezek állandóan csak marni tudják egymást, mindegyiknek csak a pofája jár,nem a keze, az ország meg közelít a szakadék felé. Még pár év és bele is esik... Gyurcsány-Orbán bácsi ezen el kellene gondolkodni "nem kicsit, nagyon"....”
 • 4. nemmmindegy? 2008. június 18. 10:15
  „A győri fideszben miért ül ennyi buta ember???
  Nem a stílusra gondolok (azt már megszoktuk) hanem, hogy fingjuk nincs az uniós pénzek felhsználásának menetéről, szabályairól...parittya banda”
 • 3. joco1 2008. június 18. 09:19
  „2-es miért Te is probálkoztál? Vagy csak a fidesznyik médiát szajkozod?Az utolso sorod Téged minösit.”
 • 2. ZÉRÓKORMÁNY 2008. június 18. 08:12
  „Nincs ott egy vas sem.
  Molnár kisgyerek ebben a kérdésben (is).
  Csak dumáltatják szerencsétlen marhát.
  Lopcsányék sajáthatáskörben lenyúlnak mindent.
  Tök mindegy milyen tervet adsz be, az csak időhúzás.
  Sz@r az egész banda úgy ahogy van!!!”
 • 1. miaf? 2008. június 18. 07:00
  „"bagoly mondja verébnek..."”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jövő hét végére újra forgalomban a fehérvári út

Győr - A befejezéshez közeledik a Fehérvári út jancsifalui szakaszának felújítása, várhatóan a jövő… Tovább olvasom