Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Fidesz: az MSZP magából indul ki

Győr - „A győri szocialisták mind a mai napig képtelenek feldolgozni, hogy nem úgy van Győrött minden, ahogyan azt ők akarják. Annak, hogy minden döntés mögött politikai motivációt és központi pártutasítást látnak, egyetlen oka lehet: magukból indulnak ki" – ekként reagált a Fidesz győri közgyűlési frakciója az MSZP-frakció egy nappal korábbi közleményére, amelyben a szocialisták diktatúrákat idéző döntésnek nevezték Nagy Viktor színház-igazgatói kinevezését.
„Hiszen ki ne emlékezne arra, hogy Kun András MSZP-s képviselő felesége úgy lett iskolaigazgató, hogy közben a tantestület a másik jelöltet támogatta, hogy Wernerné Csordás Éva MSZP-s önkormányzati képviselőként vezetett iskolát, vagy hogy a rossz emlékű, Kun András által levezényelt iskolabezárások alapjául szolgáló tanulmányt a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altusz Rt.-től rendelte az akkori városvezetés. Megértjük tehát a háborgó szocialista lelkiismeretet" – olvasható a Fidesz-közleményben.

Olvasóink írták

 • 17. Kiss Miska 2008. április 21. 22:38
  „Kedves Ken!
  A neten ezt gyűjtötte össze valaki, biztos egy gyűlölködő MSZP-s:
  Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
  Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
  Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
  Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
  Chikán Attila - MSZMP tag
  Pintér Sándor - MSZMP titkár, ex belügyér
  Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
  Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8
  Balogh Gyula - MSZMP tag
  Mikola István - Hazafias Népfront alalnök
  Fónagy János - MSZMP tag
  Vonza András - MSZMP tag
  Varga Mihály - KISZ titkár
  Deutsch Tamás - KISZ titkár
  Orbán Viktor - Teleki Blanka Gimnázium-egyetemi KISZ titkár ?
  Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa. Aczél Endre titkára
  Pokorni Zoltán - KISZ tag
  Szalai Annamária függetlenített KISZ titkár, a Fidesz ORTT delegáltja.
  Csintalan Sándor MSZMP és MSZP fővezér,
  Szűrös Mátyás és Pozsgay Imre MSZMP Központi Bizottsági tagok...”
 • 16. Don Kartács 2008. április 21. 07:17
  „Kedves 11-es, inkább leszek ökör, mert legalább nem szaros a nyelvem, mint a Tied :))”
 • 15. Börönd Ödön 2008. április 20. 20:16
  „A Kun András feleségére hivatkoztak a Veres Péter Szakközépnél is, mikor a minimálisan támogatott pedagógiai hőskölteményt nevezték ki igazgatónak, aki ráadásul másutt is nyert!
  A Váci Iskolánál sem a jelenlegi két főállást is betöltő - igazgató és egyben főállású zeneművészeti szakközépiskolai tanszakvezető - személy kapta meg a tantestület többségének a támogatását, csak a képviselőtestületét! Egyébként többet keres, mint egy osztályvezető a városházán!
  Az egy esztendeje 12.200.000,- Ft-ért készült jobboldali tulajdonostól rendelt tanulmány csak azért nem okozott nagy botrányt, mert a végrehajtása előtt már kiderült: úgy rossz, ahogy van! Bármelyik városházi hivatalnok ingyen különbet írt volna! A legfrissebb jogszabályokat sem ismerte az alkotója!
  A tanulság: egyik 19, a másik egy híján húsz! (Az egyik kutya, másik eb szöveg sértené a kutyám önérzetét!)
  Meddig lehet még a Kun elvtársra hivatkozni?”
 • 14. Kiss Miska 2008. április 20. 14:27
  „Kedves Ken! Nem MSZP-s. MSZMP-s! A Kövér is, a Martonyi is, A Hazafias Népfron egykori alelnöke a Mikola is, a Szűrös is, a Pozsgai is. Az MSZP helyett a FIDESZ-be igazoltak, úgyhogy ne MSZP-z, ha lehet. MSZMP! Tudod az volt a diktatúra pártja!”
 • 13. ken 2008. április 20. 13:57
  „Ennyi gyűlölködő MSZP-s buzit!”
 • 12. hehe 2008. április 20. 12:58
  „pedig viktorführer megmonta: a komcsik genetikailag képtelenek megváltozni. biztos a kövérlaci papáját a postás csinálta:)”
 • 11. Don Kartács a balfasz 2008. április 19. 22:25
  „MEGINT BEBIZONYÍTOTTAD, HOGY MEKKORA ÖKÖR VAGY.”
 • 10. Kiss Miska 2008. április 19. 18:50
  „Kedves Cain!
  Légszíves ne példálózz itt a vér nem válik vízzé példával! Attól, hogy a Kövér László nagyapja, Kövér Lajos, a Tanácsköztársaság idején a Lukács különítmény tagja volt Ő azért lehet jó FIDESZES! Nem a vér a szellem számít. Kövér László kiváló politikus, Szűrös Mátyás elvtárs is nagyszerű FIDESZES.”
 • 9. Don Kartács 2008. április 19. 16:46
  „Akik a fidesszel balga és ökör módon szimpatizálnak, és képtelenek saját gondolataikat használva, csupán Führer Viktor szavait skandálni annélkül, hogy a valós helyzetet tényszerűen látnák ugyanolyan potenciális veszélyforrások az SS Fidesszel az ország gazdasági helyzetére és jövőjére vonatkozva, mint a jelenlegi kormányon lévő mszp. Csak egyenlőre még az mszp valamit tesz, mégha az rossz is, de van tett, nempedig csak üres locsogás. Az SS jobboldal nem ellenzéki osztag, nem is próbált sosem az ellenzék szerepében feltűnni, 6 éve viszket Führer Viktor segge a hatalom után, mert apad a családi kassza. Ők destruktív pártszellemet képviselnek, akik nem javítani akarnak az ország helyzetén, hanem mindenkin keresztülgázolni, hogy hatalomra jussanak. A magyar nép meg olyan ökör, hogy nem fogja fel ép eszével tök mindegy melyik oldalról van szó, csak addig számítanak a politikusok szemében, amíg megvan a szavazat. Elhisznek minden baromságot, amit a pártok mondanak, amiből a jobb oldal többet tud felhozni, és ha tényeket követelnek máris hárít és feldob egy témát, hogy a kényes kérdésekre ne kelljen válaszolni. Alig van magyar ember, aki úgy szemlélné a dolgokat, hogy a saját tapasztalataira és kútfőjére figyelne döntésénél. A magyar ember saját maga teszi tönkre a magyar államot, mert ökör módjára asszisztál két segg párt egymást gyilkoló, országot tönkretevő játékához.”
 • 8. gabon 2008. április 19. 16:16
  „Ez a Kun András a győri közélet egyik legkártékonyabb figurája. Hogy nem tud már eltűnni a balfenéken!”
 • 7. Cain 2008. április 19. 12:52
  „Ahogy vér nem válik vizzé, úgy komcsi és talpnyalói sem válik emberré.”
 • 6. Mikado 2008. április 19. 12:23
  „cain: a lehallgatós dolgot az orbán-kormány idején csinálták, és mivel emlékeztek rá ezért próbálják most előrángatni a sztorit és a maszopra kenni. de ez a téma egyáltalán, hogy jön ahhoz, hogy kövér lászló hogyan akarja lenyúlni győrt?”
 • 5. Pax 2008. április 19. 10:58
  „Teljesen mindegy mi az indoklás.
  Szavazott a város--minek?

  Rettenetesen utálom már a demokrácia látsza-cirkuszait.
  Olvashattuk Nagy Viktot tevékenységét bemutató szöveget, --finoman szólva egyirányú.

  Ettől még a színház lehet majd jó.
  Csak nekem aki inkább Európa most,
  mint a XIX. század ismét.”
 • 4. Oszkár 2008. április 19. 10:32
  „Cavintont a győri közgyűlés fideszes frakciójának!Azt hiszem ezek a már nem éppen fiatal emberek nagyon hamar elfelejtenek bizonyos dolgokat, de ezek tények. Györgyi Kálmánt-amint módjukban állt-kipiszkálták.Áder János vezényletével létrehozták a csonka kuratóriumot.Simicska Lajost az APEH élére " delegálták" Polt Pétert /hívüket/ legfőbb ügyésznek választották. A Kaya Ibrahim- Josip Tot ügyet elkenték. A NATO csatlakozási szerződés aláírására csak kormánypárti képviselőket hívtak me. Az Országimázs Központot, az Ezüsthajó és társa kft.-t száz-milliókkal látták el. Káel Csaba / aki hamarosan jön a barátja Nagy Viktor után/ 664 millió Ft.-ból rendezte a Bánk bán c. filmet. Mikola úr egy nap alatt tüntette ki az egész családját. Joggal merül fel a kérdés: miről is beszél a győri fideszes frakció?”
 • 3. Cain 2008. április 19. 09:52
  „Telefonlehallgatások, titkosrendőrségi módszerek ez a komcsik szerint nem gond. Következő lépés a besúgóhálózat kiépítése lesz . Tipikus sztálini módszerek avagy a vég kezdete. Egy bukott banda utólsó ámokfutásainak egyike.
  Valogjóska üzenhetnél már valamit haza ezzel kapcsolatban is.”
 • 2. reális 2008. április 19. 09:08
  „A győriek többsége éppen azért választotta a fideszt, hogy a dolgok ne úgy működjenek, mint eddig. A remény persze hamar elszállt, hiszen ha tetszik, ha nem, ma is minden ugyanúgy működik, mint azelőtt: a politika változatlanul befurakszik hétköznapjainkba és rátelepszik a közéletre. A Fidesz számára adott a feladat: mutassanak példát, csinálják másként, mint az előző vezetés.”
 • 1. joco1 2008. április 19. 06:22
  „A közelmult példái azt erösitik, hogy a fidesz "lecseréli a helyi telefonkönyveket" csak az a furcsa ,hogy ezek mind "felsöbb fidesz vezetöi körökböl" indultak meg.egy példa nem példa. És ha a "korai" fidesz hatalom rövid évetben elöfordult "furcsa" dolgokat kezdenénk sorolni hát tán még holnap is itt ülhetnénk”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr: parkolj, ha tudsz!

Győr - Semmi nem változott a belvárosban, továbbra is alig vagy csak szerencsével lehet napközben… Tovább olvasom