Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Fidesz-lufikat engedett az égbe a baloldal Győrben - képek

A baloldali, magát kormányváltónak nevező szövetség az eseményen mutatta be Győr-Moson-Sopron megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit.

A Fidesz lufijait, üres ígéreteit szimbolizáló léggömböket engedett az égbe a Magyar Szocialista Párt és az Együtt–PM Győrben a volt megyeháza előtti téren tartott sajtótájékoztatón hétfőn.

A baloldali, magát kormányváltónak nevező szövetség az eseményen mutatta be Győr-Moson-Sopron megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit. Eszerint az 1-es győri körzetben Fábián György, a 2-es győriben Varga Márk, a csornaiban Kránitz László, a soproniban Kalmár István, a mosonmagyaróváriban pedig Lehóczki Attila indul.

Fidesz-lufikat engedett az égbe a baloldal Győrben


Kránitz László, az MSZP megyei elnöke azt hangsúlyozta: az elmúlt három és fél év a Fidesz olyan lufijairól szólt, mint a trafik-, a föld- és a takarékszövetkezeti mutyi. Szerinte hiába sulykolja a kormányzati propagandagépezet, hogy a gazdaság rendben van, ők azt tapasztalják, hogy egyre több a nehéz helyzetben lévő ember.

Fábián György azt hangoztatta: Orbán Viktor nem összetartotta, hanem megosztotta a nemzetet. Varga Márk arról beszélt, hogy a kormányváltás után megerősítenék a helyi közösségeket, hogy ne a pártközpontból mondják meg, kinek lehet trafikja Ménfőcsanakon vagy ki lehet iskolaigazgató Nyúlon. Kalmár István úgy vélte, hogy jelenleg a Fidesznek minden jut, míg másoknak semmi. Lehóczki Attila kifejtette: a Fidesz magára hagyta a Szigetközt és az ott élőket.

Fidesz: Győr-Moson-Sopron talpra állt és nem kér többet a munkanélküliségből 
(reagálás a baloldal megyei jelöltbemutatójára)

˝A gazdaságpolitikai irányváltásnak köszönhetően Győr-Moson-Sopron megyében ma történelmi mélyponton, 3,5%-on van a munkanélküliség. A megye nem kér többet ugyanabból a bukott baloldalból, amely egyszer már bebizonyította, hogy alkalmatlan Magyarország vezetésére: a munkanélküliséget megduplázták, az országot eladósították, a gazdaságot zuhanórepülésbe vitték, az országot pénzügyileg a csőd szélére sodorták.

Magyarország és a megye is talpra állt, 22 éves csúcson van a foglalkoztatás, az ország pénzügyileg stabilizálódott, a gazdaság tartós növekedési pályára lépett. Ma a megyében élő családok és az itt működő vállalkozások bízhatnak a növekedésben˝  - olvasható a  Fidesz Győri Elnökségének közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zárva lesz a győri Magyar Vilmos uszoda csütörtökön

Műszaki okok miatt. Péntektől megszokott nyitva tartás lesz. Tovább olvasom