Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Fidelitas: ˝Íme a Bajnai-csomag!˝

Győr - A Fidelitas Győri Szervezete az érzékletes szemléltetés céljával tegnap kiállította a „Bajnai-csomagot" a megyeháza előtti téren, a Fidesz-faház előtt.
A szervezet péntek délelőtti tájékoztatóján Radnóti Ákos elnök elmondta: felháborodva szemlélik, hogy a kormány a kisemberekkel, nyugdíjasokkal, fiatalokkal fizetteti meg mindazt a kárt, amit ők és elődjeik okoztak 2002 óta.

– Miért nem vállalja az MSZP–SZDSZ a felelősséget azért, hogy az ország éllovasból sereghajtóvá vált? Miért erőltetik magukat az országra a hatalomhoz görcsösen ragaszkodva, miért nem bízzák az emberekre, hogy ők dönthessék el, kikben bíznak? Miért kell az embereket teljes anyagi ellehetetlenülésre kárhoztatni? – sorolta a kérdéseket Radnóti Ákos.

A győri Fidelitas „egyelőre" a következő címkékkel látta el a csomagot: táppénz mínusz 10 százalék, ingatlanadó bevezetése, áfa plusz 5 százalék, gáz- és távhőár-kompenzáció, lakástámogatás megszüntetése, a gyes és a gyed lerövidítése, a családi pótlék befagyasztása, a közszféra 13. havi juttatásának megszüntetése, csökkenő önkormányzati támogatások, a nyugdíjkorhatár 65 évre emelése, a 13. havi nyugdíj, a „szocpol" megszüntetése.

Olvasóink írták

 • 4. vienna 2009. június 17. 10:46
  „2. TakácsTamás 2009.05.10. 08:18
  Megszólalt a hivatalos fityesz-verzió
  ctr+c, ctr+v
  Jobban rettegtek a jobbiktól mint a cuciktól.”
 • 3. gyugyu1 2009. május 12. 11:12
  „ez az "uj"kurmány az előző folytatása csak a fleto a háttérben táncikál,onnan adja az utasitásokat a "mélyhegedünek meg a botoxlédynek. pofátlanul sanyargatnak bennünket,ők meg felveszik még a kinem vett szabadságért is a milliókat!/ki kellett volna venni a szabit,annyival is kevesebb kárt csináltak volna!!/ Azt meg különösen nem értem miért kapnak végkielégitést amikor az egyik állami szervtől CÉGTŐL/, a másik állami szervhez /ami a mi cégünk,állampolgároké!/ méltóztatnak távozni ! /önkielégités járna nekik /,igy meg röhögnek a markukba meg bele a pofánkba ! meg kell alkotni a törvényi háttérrel létrehozott Állami Irányitó Vállalatot /kormány,önkörmányzatok,állami hivatalok, állami vagyonkezelő, állami tulajdonba lévő szervezetek,/ és máris ezermilliárdokat spórolhatnánk meg a jogi kiskapuk bezárásával !”
 • 2. TakácsTamás 2009. május 10. 08:18
  „Bezzeg a Gyurcsány 25 millájával kitömött Jobbik mi? Az sokat tehetne... Vicc!”
 • 1. tibi-a 2009. május 09. 22:16
  „Azért jó lenne, ha LÉTREHOZÓIKKAL "apáikkal-anyáikkal" is elbeszélgetnének!

  RABLÓK KÖZÖTT BŰNÖS AKI NÉMA, -HÁT A FITYESZ ÚGY KUSSOLT A PARLAMENTBEN, HOGY KIMERÍTI A BŰNÖS JELZŐT.

  JÓL ELVANNAK A FITYESZ ÉS GYERMEKE A FITYELITAS, JÓ PÉNZÉRT KICSIT REKLAMÁLNAK.
  EGYSZERŰEN ELKEL ZAVARNI AKI NEM TESZ A MAGYAR NÉP FELEMELKEDÉSÉÉRT.

  EGYÉBKÉNT SEMMI, DE SEMMI SZÁMOTTEVŐRŐL NEM TUDNAK NYILATKOZNI.

  Hányadik választás lesz ami, változást hoz, a kormányt megbuktatja? - már nem is lehet fejben tartani!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekek: támaszt csak mi adhatunk

Győr - Megdöbbentő, de hazánkban évente kisebb településnyi gyerek hoz borzasztó döntést, s vet… Tovább olvasom