Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Fiatalosabb, modernebb lett a megújult Bridge

Szinte teljesen felújította a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub alsó szintjét az üzemeltető Uniklub Kft.

Nem kevés munkát adott az idei rekordárvíz az Uniklub Kft-nek. A cég által üzemeltetett Bridge Hallgatói és Oktatói Klub alsó szintjén a falak teljesen feláztak, így a vakolatot le kellett verni, az ajtók megvetemedtek. A szórakozótérben, az irodákban és a raktárakban hat napig állt a víz, ami többek között szennyvizet és iszapot is hozott magával – sorolta Knauz Péter ügyvezető.

Az apadás után az üzemeltető úgy döntött, szinte teljes körű belső felújítást végez a szórakozóhelyen. Miután az egész épületet kívül-belül fertőtlenítették, pótolták többek között a vakolatot, festettek, új, fémkeretes ajtókat építettek be, kicserélték az ajtókban az ár által tönkretett üvegbetéteket, de korszerűsítették a villamos hálózatot is.


A felújítás keretében fiatalosabb lett a DJ-pult, a tánctér, a fenti pult mintájára új, modern kiszolgálópultot készítettek a lenti szintre, ami kétszerese a korábbinak. Itt lényegesen egyszerűbben és gyorsabban történhet a kiszolgálás.

Kibővítették a kamerarendszert, amely szinte az egész helyet belátja. Ez azért is volt fontos, mert az Uniklub Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fiatalok biztonságosan szórakozhassanak – hangsúlyozta Knauz Péter.

A társaság a maga területén példaértékű munkát végez, a hely minden előírásnak és igénynek hiánytalanul megfelel.

Az induláskor elvárás volt, hogy a fiatalok által használható klub legyen a Bidge, egy hiánypótló hely olyan programokkal, amelyek kiszolgálják a Széchenyi István Egyetem diákjait. Azért, hogy ez teljesüljön, a klub szorosan együttműködik az egyetem hallgatói önkormányzatával, a rendezvények 90 százalékát közösen bonyolítják. Így többek között táncestek, irodalmi délutánok, színi tanodák színesítik a hely kínálatát – fejtette ki az ügyvezető.


A bulikat szétválasztották egyetemi hallgatóknak és városi fiataloknak szólóknak. Hétköznap – kedden és szerdán – elsősorban a felsőoktatási intézmények diákjainak szerveznek bulikat. Ezekre szigorú házirend vonatkozik, belépni egy szűkebb körnek, csak a diákigazolvány felmutatásával lehetséges. Pénteken és szombaton pedig a város fiataljainak kínálnak programokat.

Ami miatt nemcsak az egyetem, hanem a város mindennapjaiban hiánypótlónak számít a Bridge, hogy kiváló 250-300 főt vonzó élőzenés koncertek bonyolítására. Számos neves együttes lépett már itt színpadra, szinte minden korosztályt megszólítva – emelte ki Knauz Péter.

A korszerűsítés nem állt meg, a jövő tervei között szerepel, hogy a tejes házat leszigeteljék, ahogy a hallgatói klub épületét is. Azt is szeretnék, ha a teraszt télikert jellegűre átépíthetnék, aminek a tetején közlekedni vagy akár étkezni lehetne. Valamint keresik a lehetőségét annak is, hogy az emeleti nagyteremben szellőztető berendezést építsenek ki.

Olvasóink írták

  • 1. urbaniastapista 2013. szeptember 12. 22:50
    „Azért a kiválótól messze vannak a koncerthely körülményei. Semmi szellőzés és az akusztika is .. khm..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset Győr határában: furgon és motoros ütközött

Közlekedési baleset történt az M1-es csomópontnál Győr határában, a 81-es főúton kedden. Tovább olvasom