Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

Fiatal Baloldal: kampány a népszavazásról

Győr - Régi Magyarország címmel a Fiatal Baloldal is kampányba kezdett két hete a közelgő népszavazás apropóján. Pénteken Győrben, a Fib megyei szervezetének sajtótájékoztatóján kiderült: a www.regimagyarorszag.hu címen internetes oldalt hoztak létre, ahol a reform nélküli jövő miatt aggódó álláspontjukat rövidfilmek is bemutatják.
Az egészségügyről Rózsa Endre országos alelnök elmondta: a jelenlegi rendszer drága és nem hatékony, viszont a vizitdíj már csökkentette a hálapénz jelenlétét és azokat az orvos-beteg találkozásokat, amelyek csak azért jöttek létre, mert a pácienseknek nem volt kivel beszélgetniük. A Fiatal Baloldal a vizitdíjról azt gondolja: mivel ott marad a praxisban, az orvos fejlesztésre fordíthatja. Elhangzott: „Nem a kisiskolák tanárainak teljesítményét becsüljük le azzal, hogy azt gondoljuk, nem szabad üres iskolákat működtetni, koncentráltan hatékonyabban, jobb színvonalon lehet a közoktatást megoldani. A felsőoktatási tandíjról pedig azt gondoljuk, hozzájárulás ahhoz a képzéshez, amely révén a diák később többet kereshet és ügyfél-szolgáltató viszonyt hoz létre, azaz a hallgatóknak komolyabb jogosítványaik lesznek a számonkérésre. Szociális és tanulmányi alapon pedig számos kedvezményt biztosít majd a rendszer a tandíjfizetésben."

Olvasóink írták

 • 8. Korrekt 2008. április 02. 17:48
  „Nem értem egyesek hozzászólását, talán elolvasnátok a fenti sorokat.

  Ha valaki nem érti, kérjen szövegértelmezés segitséget.

  Egy dolog biztos amit GYÁSZ IRT;...ugy Gurcsány mint Orbán a kommunista párt ingyenes káder -oktatás keretén bellül kaptak meg mindent amit csak lehet.
  Aztán elágozott az ut, az Orbán hirtelen rájött, hogy ö szent az új idök szelével ö is keszelelt a KISZ-böl (kommunista Ifjusági Szövetség) és be a hitkösségbe. Csak egyet nem értek, hogyan lehet ezt müvelni.
  Gyurcsány meg üzletembernek csapott fel. Észre vette, hogy Antalék 1 -forintért eladják az országot, és ebböl ö szép kis vagyont szerzett.
  Az igaz, hogy ö sem felejtette el Antal úr bölcseségért, ö is árúlt ki az országból ami még megmaradt, igaz jóval drágábban.

  Itt aztán eldönthetitek, hogy ki a becsületesebb :)
  Már ugy értem, józan ésszel;)”
 • 7. Cseter János 2008. március 03. 16:32
  „Szerintem ezek nem olvasták, hogy már nem kell vízum Amerikába!Sőt már KISZ titkári minősitést sem kell nekik elérni, hogy disszidálhassanak! Persze ekkora baromságot is csak ezek képesek kiagyalni!”
 • 6. FIB=Fafejű Ifjú Balfácánok 2008. március 03. 13:56
  „URAM, BOCSÁSS MEG NEKIK, NEM TUDJÁK MIT CSELEKSZENEK!”
 • 5. gyász 2008. március 03. 08:57
  „MEgnéztem ezt az oldalt.Szerintem nagy butaságot mutatt be.VAGy inkább az ország bukását.Kérem valaki válaszoljon arra hogy miért vonnak le a fizetésünkra tb.és ha már levonnják akkor minek fizessek még.....?Miért kezdük hitellel az életünkat a suli miatt?Ahogy Orbán V, GYurcsány F, és sok más politikus is ingyen tanult.Miért a szegény emberek támogassák a kórházat miért kell őket még bántani?vannak emberek akik igen bevallom jó nyugdíja van de lehet hogy ő ezzel a családját szertné támogatni.meg vannak olyanok akiknek ki van pontosan számolva a pénze arra a hónapra.ÉS ez érvényes családokra is.”
 • 4. idiota 2008. március 02. 16:18
  „Börtöntöltelékek?

  Köztársasági elnököd közkegyelemben részesíti öket. Saját zsebre, állami pénzen,/Te,és az Én pénzem/ románokat gyogyitott.
  De ezt Te ugysem érted!!”
 • 3. Kapuvári 2008. március 02. 11:12
  „Börtöntöltelékek!”
 • 2. anabolika 2008. március 01. 22:17
  „Ez az a FIB, akinek a korábbi elnöke, Zuschi börtönben ül ugye? Akkor köszönjük a hasznos és hiteles megállapításokat!”
 • 1. Kapuvári 2008. március 01. 13:58
  „Honnan tudja ez a t.....s,hogy csökkent a hálapénz? fogalma sincs róla,hogyan várják a dokik a borítékot!anélkül le se ejti a fejünket!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZDSZ: az egészségügy nem rulettasztal

Győr - Egyre többen szavaznának nemmel, egyre kevesebben igennel a legutóbbi közvélemény-kutatások… Tovább olvasom