Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Fesztiválcsalogató az idei, győri tavasz

Ígéretes, egyúttal igényes programok sora várja a győrieket, valamint a megyeszékhelyre érkező érdeklődőket, turistákat az idei, sorban a 14. Győri Tavaszi Fesztiválon, amelynek programjaiból ki-ki találhat kedvére valót.

Csak néhány név és együttes a csalogató kínálatból: Lippentő, Szvorák Katalin, Dinnyés József, Palya Bea, Pusztai Antal és Mága Zoltán és a már rocktörténelemnek számító Jon Lord, a legendás Deep Purple billenytűse a Győri Filharmónikusokkal. S akkor még nem említettük a győri származású és a fesztivál egyik „arcaként" szereplő Polyák Lilla és Homonnay Zsolt nevét, akik hazajönnek a városba, Müller Pétert, a hazai ezoterikus irodalom kimagasló alakját, akinek előadásán nagy valószínűséggel telt házat jegyeznek.

A keddi sajtótájékoztatón erről is beszélt Ottófi Rudolf alpolgármester, aki úgy fogalmazott: a városvezetés reményei szerint minden kultúrára fordított forint megtérül, az idelátogatók pedig kellemes élményekkel térnek haza. Sarkadi Mónika, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója, valamint Serfőzőné Tóth Andrea, az önkormányzat kulturális csoportvezetője ismertette a helyszíneket, a további részleteket a mintegy 10 millió forintos támogatással megvalósuló sorozatról, a kapcsolódó kísérő programokról és helyszínekről pedig külön is hallhattunk a Családi Intézet és a Gyermekek Háza igazgatójától, valamint a Győri Filharmónikus Zenekar és a Széchenyi Egyetem munkatársaitól. Horváth Ottó, a Rába Hotel igazgatója új, a város idegenforgalmát jelentősen érintő marketingtervet említett, amely fesztiválcsalogató lehet. Lényege, hogy a vendégéjszakás, a túrista többféle „csomagból" választhat kedve, no és persze pénztárcája szerint.

Olvasóink írták

  • 1. Accra 2010. március 12. 10:13
    „Szokás szerint ebből sem derült ki semmi:( Nagy munka lett volna idekopizni a programot? Vagy legalább egy linket...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gyes ideje is számít a nyugdíjnál

˝Azoknak az anyukáknak, akik 2, 3, 4 gyermeket nevelnek, hogyan jöhet össze a 40 éves szolgálati idő… Tovább olvasom